sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

136. Viikonloppu



Moi! Perjantaina V oli ihan super pientä päänviskelyä lukuunottamatta! En tiiä mitä sille sitten on syötetty (sarkasmi) että se liikkui tosi kivasti. Muutenkin osasin ottaa itse ilon irti ihan uudella tavalla lämpimässä, kesäisessä säässä. Ainoastaan muistan ton kun noi fleece-hanskat ei ihan säähän sopinut... Sentään sain sen fleecen pois päältä viimeinkin, tätä todellakin on keretty odottaa jo vaikka kuinka pitkän ajan! Sieltä se kesä tulee.

Violasta on tullut esiin jälleen kerran uusi puoli. Tehtiin lähinnä työskentelyä ympyrällä ja tarpeeksi tehtäviä keksiessäni jaksoi tammakin keskittyä tekemiseen täysin panoksin ja se tuntui musta niiin kivalta. Onneks viimeinkin sain kuvaajan mukaan ja sain kuvia kun homma sujui oikeasti hyvin! Treenattiin siis ravissa aikalailla, sillä Torstaina olin panostanut käyntityöskentelyyn ja Perjantaina olikin sitten ravijuttujen vuoro. Pääty-ympyrällä asettelin Violaa hieman ulos ja sisään, pientä temmonvaihtelua ja kokoamisia + lisäyksiä lisäten tehtäviin. Tosi tyytyväinen olin hevosen suoriutumiseen kaikin puolin, sillä Viola taipui jopa rehellisesti aina satunnaisilla pätkillä! Hain nimenomaan rentoa liikettä ja tavoitteissa onnistui hevonen ainakin ja juuri se saikin niin hyvälle tuulelle. 

Tämän päivän ratsastuksesta ei nyt kuvia tipu kameran unohtuessa kotiin koneen viereen laturiin! Joka tapauksessa ajattelin kokeilla laukannostoja ja alkuun ratsastin vain päitset päässä, mutta arvatkaa vaan loppuko homma lyhyeen kun about reilu 100m päässä olevalle tielle tuli joku oikeasti kovaäänisen moottoripyörän kanssa polttamaan kumia ja oikein odotti näkevänsä kuinka hevoset tarhoissa sekoavat. No, sen jälkeen yritinkin vain saada Violan taas rennoksi niin käynnissä kuin ravissakin ja uskokaa tai älkää; se oli oikeasti vaikeaa kun kaahailija ei vain tuntunut saavan tarpeekseen ärsyttämisestä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti