sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

134. What's up?

Moikka! Nyt viikonloppuna ilmat on ollut ihan surkeet, kaukana niistä kivoista keväisistä ilmoista kun aurinko paistoi ja oli muutenkin niiiin lämmin... Tänäänkin tuuli ihan hirmu kovasti ja kaiken kukkuraksi satoi jatkuvasti vettä - ei kiva. Sain tänään mukaan kumminkin Vilman ja toisenkin Vilman seuraksi ja viisaina kuvattiin myös videopostaus päivästä! Yritän saada sen julkaistuksi ensi viikolla, yritin tänään kyllä editoida mutta loppujen lopuksi kone sulki ohjelman kokonaan juuri kun olin saamssa sitä valmiiksi... Ehkä onnistun sitten seuraavalla kerralla.
Tänään sain myös onnistumaan yhden laukannoston! Oikeaan kierrokseen nostin kulmasta käynnistä laukan ja Violahan ymmärsi ainakin hetkellisesti mitä pyysin ja nosti laukan muutaman askeleen ajaksi ennen kuin laski käyntiin. Ehkä pitää vaan muistaa antaa tarpeeksi tilaa hevoselle ohjasta ja selkeät avut, jolloin sillekkin laukannosto saattaa olla astetta helpompaa. 

Huomenna saan toivottavasti kuvia hyvän sään salliessa (parempi olisi että sää muuttuisi paremmaksi...) ja sitten saatte kunnon ratsastuspostausta ehkä videonkin kanssa. Palaillaan!

2 kommenttia: