sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

133. Hölläilyä ilman satulaa


Noniin, nyt tuli jälleen kuvapainotteisempaa postausta tän päivän hölläilystä, sillä tavoitteena olikin mennä vain ihan rennosti. Kun lähettiin hakemaan Mariaa ja tallille päin sää näytti vielä ihan lupaavalta kun aurinko pilkisti pilvien takaa, mutta tallille päästessämme vesisade yllätti vaikkakaan ei kovin kovana. No, sen myötä tuli myös hämärää ja kuvat kärsivät hieman sen takia. Pyrin muokkaamaan kontrastilla niitä hieman paremmiksi silti!Ihan alkuun mentiin maastoon käppäilemään umpipuskaan kirjaimellisesti. Siellä tulikin pientä koordinaatio-/tasapainotreeniä. Vähän pelottava ilman satulaa oli yrittää kestää selässä mutta loppujen lopuksi onnistuin kumminkin ihan ilman valittamista. Loppuun kentälle mentiin ravaamaan pienet pätkät vielä pääty-ympyrällä, oli mulla muuten hommaa pysytellä silloin selässä!


6 kommenttia:

  1. Anteeksi, en voi itselleni mitään, mutta noi pintelit häirutsee mua ihan hirveesti kun ovat noin alhana :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon kuullu tästä asiasta jo aika moneen otteeseen, enkä enään tarvitse huomautusta. Oon pidempää jo miettiny ja kokeillu millä saan pintelit ylemmäksi kun tuppaavat aina valahtamaan alas, asian korjaan kyllä.

      Poista
  2. Täh?! noi pintelithän on just oikeella tasolla..? :D Tuosta jos ylemmäs pistää niin näyttää jo ihan tyhmälle.. ja menee polvien yli, mitä ei pitäisi tapahtua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tätä mäki mietin jonkun aikaa :D Alkuun pintelipatjat oli liian pitkät ja sen myötä pinteli meni liian alas -> nyt pienenettiin ne ja munkin mielestä ne on aika kohillaan?! Joskus noi kuvat kumminkii hämää tosi pahasti sitä että ne olis tosi alhaalla.

      Poista
  3. Tarkoitin siis, että vuohisen alle ei saisi mennä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt kun pääsin koneelta taas katsomaan kuvia niin ymmärrän ihan täysin mitä tarkotat enkä ota asiaa todellakaan pahalla! Noi kuvat hämää ihan älyttömästi, sillä pintelit eivät varsinaisesti mene edes vuohisen alle ainakaan niin että siitä koituisi mitään haittaa, kuvissa se näyttää erehdyttävän paljon vain sille. Ja jos en itse olisi asiaa huomannut jos väärin olisivat, uskoisin että joku talliltakin olisi asiasta huomauttanut. ;)

      Poista