torstai 3. huhtikuuta 2014

131. (Aktiivinen) bloggaja ilmottautuu


Heipparallaa taas, hyvin aktiivinen bloggaaja ilmottautuupi taas!
Joo, tosiaan oon vähän päässyt lipsumaan tästä kirjoittamisesta enkä vain mitenkään kovin vähän. Nyt kumminkin otan itseäni hieman niskasta kiinni ja aloitan oikeasti kirjoittelemaan tänne taas aktiivisemmin kuulumisia ja muita juttuja mitä mieleen tuleekaan. ;) Yritän nyt skarpata!
Oon tässä miettinyt myös ulkoasua hieman keväisemmäksi, sillä tää talvinen alkaa tympimään nyt kun kesäkin on kovaa vauhtia lähestymässä ja sen näkee viimeistään siitä kun Violaltakin tuntuu lähtevän karvaa nyt ihan toen teolla!  

Ollaan päästy viimeinkin kunnon treenin pariin taas ja pääasiassa tää onkin lähtenyt luistamaan hyvin. Alkuun Violalla oli todella paljon energiaa, mutta nyt kun sitäkin on saanut karsittua pois niin tamma on alkanut keskittymään huomattavasti paremmin tekemisiinsä. Suustakin Viola on alkanut tuntumaan hetki hetkeltä vain paremmalta, raspaus teki tehtävänsä. Kaiken kaikkiaan Viola on tuntunut selästä käsin tosi, tosi hyvältä nyt koko treeniajan ja se on jaksanut taas ihan eri tavalla keskittyäkkin siihen mitä siltä pyydän ja mitä en.


Nyt on otettu hommaksi treenata ihan oikeasti laukannostot kuntoon, kohilleen jotta päästäisi kaikki askellajit ratsastamaan sen jälkeen läpi. Ravi on muuttunut tässä viiden kuukauden aikana tosi paljon, koko ajan vain parempaan ja parempaan suuntaan. Laukannostoissa meillä ainakin vielä on ollut pieniä erimielisyyksiä, mutta onneksi on apu lähellä! Eilenkin sain tunnin mun serkultani ja juurikin silloin treenattiin laukannostoja. Monta kertaa se laukka oli niin lähellä, mutta Viola sortui silti juoksemaan vain kiitoravia eteenpäin. Saattoi johtua myös siitä, että tamma oli koko eilisen ollut hyvin kiukkuinen.... Tämän päivän treenistä jäikin heti parempi mieli; harjoitusravia, taivutteluja ja loppuun jälleen yritykset nostaa laukka, jotka oli jälleen niin, niin lähellä... Ehkä tää vielä joku päivä saadaan onnistumaan kun vaan jaksaa panostaa ja treenata ihan täysillä periksi antamatta.


Viikonlopuks oon suunnitellut aikalailla rentoa ja kivaa menoa, toivottavasti saan myös kuvia tänne teillekkin jaettavaksi! Koitan myös saada itseni raahattua koneen ääreen hieman aktiivisemmin kirjoittelemaan meidän menoista. :) Ehkä saisin myös tehtyä pientä videopostausta jos niistä tykätään, kertokaa toki tykkäättekö niistä!

6 kommenttia:

  1. Aivan varmasti laukannostot tulevat onnistumaan! :) Kokeile vaikka laukka maastakäsin ja yritä opetta Violalle, että mitä sana "laukka", tarkoittaa. Kannattaa myös kokeilla nostaa voltilta laukka, ettei pääsis niin kauheesti kaahottaan. Mutta siis tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Toi voltilta nosto voisikin toimia hyvin, kokeillaanpas sitä. :) Maastakäsin ollaankin harjoiteltu kaikki nää kuukaudet tosi ahkerasti sitä laukkaa ihan jotta oppii sanan "laukka" ja omaa tasapainoaan/varmuuttaan parantaakseen!!

      Poista
  2. Kannattaa rajata paljon paremmin kuvat tuosta bannerista, pistää tosi pahasti silmään. Muuten tosi kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Huomasin tosiaan nyt vasta jälkeenpäin ton, korjaillaankin se nyt heti kun viimeinkin on aikaa taas.

      Poista