lauantai 5. huhtikuuta 2014

132. Epäonnistumisia esteillä


Jes, jes, jeees! Tosi hyvä fiilis jäi taas eiliseltä ratsastukselta ja ärsyttää jälkeenpäin ihan hirveesti etten saanut ketään kuvaamaan tuuppailuja sileellä. Viola liikku tosi hyvin ja oli muutenkin todella hyvin kuulolla koko ajan! Sen sijaan tänään sain kuvaajankin mukaan (kiitos Iida!!), toisin päivän ratsastus ei mennyt läheskään niin hyvin mitä olisi toivonut. Pakko vielä nyt mainita että oon huomannu nyt sen että piuhoilla Viola ravaa tosi paljon paremmin harjoitusravissa mitä kevyessä ravissa. Nyt oonkin jonkun verran treenannu ympyröillä ja suorilla harjoitusravissa jonka aikana Viola on liikkunut rennosti ja varsinkin sen jälkeen rennosti.


Meillä tänään ihan yllätykseksi hypyt menivätkin täysin penkin alle. Jostakin kumman syystä mun piti tehdä ihan älyttömän paljon hommia sen eteen, että sain tamman edes esteen toiselle puolelle, mutta siinä vaiheessa kun hyppy tuli se onnistui hyvin. Saattoi tuuli vaikuttaa asiaan aikalailla tai sitten Violalla oli muuten vaan niin huono päivä että ei mitään rajaa. Menimme vain yhtä pientä pystyä, sillä sekin tuotti vaikeuksia meille molemmille. V pomppasi kunnon ilmavaran kanssa aina muutamien esteiden yli, mutta ehkä aivan liian usein tuli myös niitä harmillisia kieltoja jotka johtuivat ihan vain tamman tuittupäisyydestä. Jääräpää ei millään olisi halunnut mennä yli ja hetki taisteltiikin aina mennäänkö yli vai ei, mutta loppujen lopuksi pääsin voitolle ja ylitettiikin kuin ylitettiikin este aina!
Epäonnistumisien jälkeen saatiin siis muutaman hyvät hypyt loppuun aikaseksi.


Ja niin joo, blogi oli piilotettuna nyt jonkin aikaa uuden ulkoasun vuoksi. Vielä yritän saada koodattua näistä kuvista kehykset pois ja kommenttiboksit siistimmiksi!

Mielipiteitä uudesta ulkoasusta saa kertoa! :)

4 kommenttia:

  1. Tykkään bannerista tosi paljon, ainoona pikku miinuksena vaan, että teksti ei näy niin selvästi. Ja sitten siitä laukannostosta vielä, että kannattaa yrittää nostaa myös käynnistä laukkaa, koska silloin ei ehkä lähe sitä ravia vaan kiihdyttämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Ja toi teksti taitaa kyllä olla vähän huonosti näkyvillä, mutta ehkä siitä nyt jotakin selvää edes saa. :D Ja joo, toi käyntijuttu onkin ilmennyt tosi paljon paremmaksi tavaksi kokeilla niitä laukannostoja, sillä myös käynnissä Viola on huomattavasti paremmin kuulolla. Kiitos vinkistä kumminkin!

      Poista
  2. vähä siiisti banneri !! ja hei miu pitää jokupäivä tulla kattomaa teit ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitti!! Ja joo, sovitaa vaik joku päivä faces tai WhatsAppis ku mulle käy oikeestaa kaikki päivätkii. :D

      Poista