torstai 14. marraskuuta 2013

59. Ei oo kaikki kohdallaan

Iltoja taas! Ihan heti näin alkuun sen verran, että innostuin muokkaamaan blogin ulkoasua taas hieman... Sain nyt tälläisen sitten aikaiseksi! Bannerin teen ensi viikolla sillä viikonloppuna koneelle en pääse paitsi ehkä Sunnuntaina, sillä leiri...
Tosiaan, olen huomenna lähdössä aamusta luisteluleirille viikonlopuksi Tanhuvaaraan! Ihana päästä sinne vuoden tauon jälkeen... Joka tapauksessa postauksia tulee seuraavaksi sitten sieltä. :) Hieman erityylistä postausta siis luvassa.
Joka tapauksessa; asiaan. Viola oli ihan super rauhalline kun laitoin sitä sisällä kuntoon ja tarhasta hakiessakin käveli portille vastaan seisomaan. Kentälle taas kun mentiin niin koko hevonen muuttui silmissä hetkessä; varuillaan, energiaa täysi, säikky. En millään meinannut päästä selkään ja sitten päätin yrittää saada suurimman energian pois juoksuttamalla. Ongelmat alkoivatkin kun se pysähtyi joka ikinen kerta samassa kohtaa ympyrällä ja jouduin tekemään oikeesti töitä että se suostui liikkumaan. Siinä vaiheessa aloin miettimään jo että mikä tässä nyt oikein mättää??!! En antanut periksi ja muutaman ärähdyksen jälkeen Viola tajusi viimeinkin kuka tässä oikein määräsi ja ketä!
Loppuun kävin selässä kävelemässä ja ravaamassa ja jälkimmäinen osottautuikin hieman huonoksi vaihtoehdoksi. Viola sai jonkinlaisen päähäpistoksen ja karkasi ihan käsistä ja painoi eteenpäin minkä jaloistaan vain pääsi. Ekana kieltämättä hätkähdin ja sen jälkeen tajusin kumminkin selästä käsin yrittää pysäytellä tammaa ja onnistuihan se sitten.
Joka tapauksessa mikään järin hyvä fiilis ei jäänyt päälle, mutta näitäkin päiviä tulee!
Ja nyt jatkankin taas pakkailuja. :)

4 kommenttia:

  1. söpöt pehmosuojat :3 mulla on tollasen pinkit possut

    VastaaPoista
  2. Joo, iha supersöpöt lehmäsuojat :D

    VastaaPoista
  3. se voi olla että testailee sua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oon miettiny ihan samaa! Eikä nyt mikään ihmekkään olisi vaikka testailisikin ihan alkuun... :)

      Poista