lauantai 2. marraskuuta 2013

51. Tutustumista ja "juoksuttelua"

Moi! Tänään napattiin vielä viimeiset kamat mukaan ja suunnattiin pikkusiskon kanssa tallille heti puolen päivän jälkeen. Pyöräiltiin tallille nopeasti ja sisällä tallissa ensimmäisenä laitettiin kaikki kamat uuteen kaappiin (tarvii toisin _kunnon_ siivouksen...) alustavasti ja etittiin seuraavaksi harjapakki valmiiksi käytävälle. Käytiin hakemassa Viola ulkoonta jossa se tyytyväisenä oli omassa tarhassaan toistaiseksi vielä yksin ja reippaasti tamma kävelikin meidän mukana talliin jossa kiinnitettiin se kätevästi käytävään.
Veera harjaili Violaa siinä kun siivosin samalla hieman sen karsinaa. Sen jälkeen lähdettiin energisen ja uteliaan hepan kanssa laitumelle josta tallin omistaja vinkkasi. Violalle laitettiin suitset päähän ja liinasta kiinni, jolloin päästiin tutustuttamaan sitä hieman talliin. "Juoksuteltiin" Violaa jonkin aikaa siellä, jonka jälkeen mentiin kentälle pyörimään vielä hetkeksi.
Pitäisi kai hankkia mahdollisimman nopeasti kengittäjä vuolemaan nuo kaviot jotka ovat kasvaneet ainakin nyt jo ihan hyvin ja hiljalleen aletaan totuttelemaan Violaa kauraan ja aktiivisempaan liikutukseenkin.


Kuvista kiitokset pikkusiskolleni jonka blogiin tästä >klik< ja iskälle. ;)

12 kommenttia:

  1. Oliko teillä liina kiinni vaan toisessa kuolainrenkaassa? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuviin napattiin kiinni vain toiseen kuolainrenkaaseen, varsinaisessa työssä pidettiin ihan molemmissa kiinni :) Varsinaisesta työskentelystä ei kuvia saatukkaan ollenkaan..

      Poista
    2. ahaan, toi selittääki paljon! :)

      Poista
    3. Tajuttiin että toi olisi muuten näyttänyt suoraan sanottuna hieman typerälle nimittäin ja näin se oli jotenkin siistimmän näköinen.. :)

      Poista
  2. Kiva postaus :) Viola on tosi kaunis hevonen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja se on kaunis, moni tallillakin on jo kerennyt sitä kehua! :D

      Poista
  3. Onnee viel ihanasta hepasta!:) Ja voiettä se on söpööö :') ♥

    VastaaPoista
  4. Viola on kyllä harvinaisen kaunis hevonen!

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia ja mua ei ainakaa häiritse yhtään se että kuvissa liina on kiinnitetty vain toiseen kuolainrenkaaseen :) Ihana hevonen muuten

    VastaaPoista