sunnuntai 3. marraskuuta 2013

52. Pikainen päivitys

Sen verran huono olo että tästä tulee tosiaan vain pikainen päivitys tän päivän tapahtumista joista nyt ei paljoa kerrottavaa taida edes olla. Viola on alkanut kotiutumaan itseasiassa jo aika hyvin ja sen jatkuva säheltäminen oli eilisestäkin vähentynyt ihan.
Tallilla Essin kanssa tehtiin se perusteellinen siivous kaapille ja saatiin se kuntoon. Siivosin myös Violan karsinan ja liikutettiin heppa hieman rennommalla meiningillä vielä ja nyt huomenna alotetaan hiljalleen jo totuttamaan Violaa aktiivisempaan liikutukseen selästä käsin. :) Hieman uudenlaista ruokintaa on myös mietittynä (tämän hetkinen ruokinta ei riitä työskentelevälle hevoselle kunnolla) ja oikeastaankin serkun kanssa taidetaan se laittaa kuntoon.

Nyt vielä kysäisen että olisiko teillä vinkata joitakin jännesuojia etusiin? Millaisista teillä on hyviä kokemuksia?

6 kommenttia:

  1. En suojista osaa oikein sanoa mitään :/ Oon käyttäny lähinnä noita jotain Horzelta tilattuja ja ihan hyvin toimineet... Ihana toi kuva ja bannerikin on kivan yksinkertainen :) !

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kentällä osaa kaikki perusjutut > käynti, ravi, laukka, voltit yms ja väistää jonkin verran :) Myös hyppää kentällä jonkin verran, mutta hyppäämisen kanssa kapasiteettiä löytyy!

      Poista
  3. Alkuun varmaan oikeestaan mitkä vaan jännesuojat käy (:

    VastaaPoista