tiistai 12. marraskuuta 2013

58. Kiirettä pitää

Anteeksi kun päivittely ei nyt ole kovinkaan aktiivista ja usein puhelimella väkerretty, mutta koulu alkaa painaa päälle, samoin myös harkat ja tallilla ramppaaminen myös. Kahden viikon aikana (tämän ja seuraavan) meillä on nyt varmaan ainakin 8 eri koetta ja sen lisäksi viikonloppuna luisteluleiri, kahden viikon päästä ensimmäiset kilpailut ja kaiken hässäkän keskellä pitäisi tallilla aina keretä käymään. Toivottavasti ymmärrätte. :)
Violan kuulumisista sen verran että eilen juoksuttelin sitä ja kävin taas selässä kävelemässä muutamia kierroksia ja ihan muutama ravipätkäkin otettiin. Olisi tosi kiva jos satulakin löytyisi pian...
Tänään taas kävin vain sekoittelemassa ruuat valmiiksi, siivoamassa karsinan ja tarkastelemassa että tamma on kunnossa. Violalla siis vapaapäivä, jotenka mitään sen kummallisempaa kertomista ei nyt löydy jälleen!
Oon tässä nyt myös suunnitellut jonkinlaista erikoispostausta, onko teillä ideoita?

8 kommenttia:

  1. Näit on ihana lukea :3 ++ Joku kiva videopostaus ois kiva, esim. "tallipäivä", tai "Violan treenit". Tai sit joku varusteiden esittely jutska tms.. :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiitos :D Ja juu voisin jotai tehdäkkin tollasia..

      Poista
  2. Tee joku tallin esittely video :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sellasta itseasiassa oon jo miettiny aina välillä! :D

      Poista
  3. Ootteko kokeillu Wintecin satuloita? :)

    VastaaPoista
  4. Wintecit sopii aika monelle hevoselle ja niissä on tosiaan mahdollisuus muuttaa itse helposti leveyttä vaihtamalla etukaarta. Toinen monelle sopiva satula on tekna (:

    VastaaPoista