lauantai 9. marraskuuta 2013

56. Kaksi vastakohtaa väärinpäin, vetää puoleen yllättäin



Heipparallaa!
Ihan heti ensimmäisenä pahoittelen nyt sitä ettei kuvia taaskaan tullut. Tallilla kun käytiin niin pimeä oli päässyt yllättämään ja kuvia ei yksinkertaisesti saanut millään otettua enään siinä valossa vaikka kuinka kovin yrittikin... Huomenna meen jo mahdollisimman ajoissa ja nappaan kamerankin mukaan niin kuvia tulee ihan varmasti!

Joka tapauksessa eipä tallilla mitään sen kummallisempaa ollut jälleenkään. Irtojuoksutettiin serkun kanssa Violaa kentällä ja tamma juoksi kuin mikäkin villihevonen! Sitä ennen serkku kävi kumminkin hieman selässä ratsastamassa ilman satulaa ja itse ratsastelin lopussa käyntejä ihan vain 10-20 minuuttia. Satulakin pitäisi kohta saada sovitukseen niin jos se tällä kertaa vaikka sopisi niin pääsisi hiljalleen aloittamaan kunnolla ratsasteluakin... Muutamaa ollaan sovitettu mutta mikään ei toistaiseksi ole millään sopinut selkään. :/ Satulaa ei millään vaan löydy, sille tuntuu tällä hetkellä, mutta ehkä se pian sattuisi kohdalle....

Ja kiva uutinen vielä; todettiin tänään tallilla että kyllä Violastakin saadaan ajan kanssa tehtyä kunnon ratsu! Kapasiteettia löytyy kyllä ja se todellakin yrittää vaikka kaikkea ei aina onnistukkaan ymmärtämään. Ja loppuun näitä vanhoja kuvia taas:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti