maanantai 4. marraskuuta 2013

53. Sataa sataa ropisee

Heipparallaa! Otsikosta voittekin päätellä jo hyvin paljon: koko päivän on satanut vettä kuin saavista kaatamalla ja huomiseksikin olisi luvattuna samanlaista keliä ja arvatkaa vaan kymmenen kertaa kuinka kovin ärsyttää!!
Tosiaan, sää meni niin huonoksi ettei ollut mitään ideaa lähteä heilumaan hevosen kanssa pihalle saati sitten mennä ratsastamaankaan alkuperäisten suunnitelmien mukaan. Päätin siis ihan suosiolla antaa sille tänään lepopäivän kokonaan ja laitoinkin pikkusiskoni ja hänen mukanaan olleen kaverin siivoamaan karsinan samalla kun itse hain Violan ulkoa. Uusi sadeloimi todellakin on oikeasti hyvä - kaulakappale tekee siitä kyllä vieläkin paremman ja samaa sain kuulla myös tallin omistajalta että kätevä kyllä on! Hieman huonot kaikki soljet vain kun niitä pitää yrittää näpsiä irti... Ei ihan helppoa. Viola harjailtiin vielä kuntoon ja laitoin ruuat ja itseasiassa aika rutiininomaisesti mentiin :dd 


Superlaadukkaat kännykkäkuvat....
1. Iha supersiisti & hyvin täytetty kaappi :D
2. "Uitettu" heppa karsinassa odottelemassa "jatko toimenpiteitä" kunnostamisen kanssa!

pssst; yritän saada jonkinlaista videopostausta tämän viikon aikana tehtyä! Toiveita videon suhteen saa esittää tähän näin! :)

6 kommenttia: