torstai 28. elokuuta 2014

170. Blogiarvosteluita

ULKOASU:  9  POSTAUKSET: 8  ESITTELYSIVUT: 8-
Blogiin astuessa mun huomio siirtyi heti ensimmäisenä omasta mielestäni tosi kivaan banneriin. Se on ihan hyvin onnistunut ja etenkin fontti on tosi kiva josta tykkään tosi paljon. Ulkoasu on muutenkin siisti ja hillitty. Postauksissa pisti heti silmään se, ettei tekstin otsikkoa ja päivämäärää ollut keskitetty ollenkaan. Myöskään omaan silmään ei iske laulun sanat otsikkona, mutta se nyt taitaa olla aikalailla mielipideasia. Postauksissa oli kuitenkin pääasiassa ihan ok laatuisia kuvia joista sitten iso plussa. Teksti helppolukuista. Esittelysivuissa jäin hevosten osiossa kaipailemaan kuvia.

"Kertoo shettiksesta ja sen 12-v hoitajasta:)"
ULKOASU: 8  POSTAUKSET: 9  ESITTELYSIVUT: 9
Tätä blogia olen itse lueskellut jo hyvän aikaa ja tykkään hirmusesti! Ulkoasussa eniten häiritsee ehkä ettei ole käytetty hirveästi siistiviäkin koodeja esim keskittämään tekstejä, mutta ne nyt on pieniä vikoja. Postaukset on kuitenkin mielenkiintosia ja niistä luen ilmestyessään aina kaikki. Muutamat videot saavat blogin tarjonnasta monipuolisempia. Ainoa miinus postauksissa pienet kuvat joita voisi laittaa isommaksi hieman! Esittelysivuja en oikeastaankaan tätä ennen ollut lukenut koska kyseisen kirjoittajan ja ponin tiedän, mutta ne antoivat positiivisen vaikutuksen. Kattavat esittelyt ja kuvia piristämässä - tosi hyvä!


"Blogi kertoo 17-vuotiaan poniratsastajan elämästä oman pienen ja parhaan ponin kanssa. Kilpaillaan esteratsastuksessa blogin päätähden, Maistron kanssa."
ULKOASU: 9- POSTAUKSET: 8½  ESITTELYSIVUT: 9
Tätäkin blogia oon seuraillu jonkin aikaa ja tykäänyt oon! Tämänhetkisessä bannerissa on tosi kiva idea ja toteutuskin oli hyvä ja se pistääkin heti silmään positiivisesti blogissa vieraillessa. Ulkoasu on muutenkin näpsäkästi sininen jolloin värit menevät kaikki hyvin kohdilleen. Postaukset on hyvin kirjoitettuja ja selkeitä ja kuvat hyvälaatuisia. Miinukset tulevat usein kuitenkin kuvista jotka toistavat itseään, eli saattaa olla tosi monta samanlaista kuvaa välillä peräkkäin ja mun makuuni kuvia on joskus jopa liikaa tekstiin suhteutettuna. Suuri plussa tulee hyvistä esittelysivuista joissa tieota on hyvin ja muukin sosiaalinen media on kivasti mainittu!

- En saanut kopioitua banneria - 
ULKOASU: 8  POSTAUKSET: 9  ESITTELYSIVUT: 8-
Ensimmäisenä blogiin siirtyessä mun silmiin pisti hillitty ja siisti ulkoasu ja hauska banneri. Hieman blogin ulkoasua saisi siistittyä ehkä muutamilla yksinkertaisilla koodeilla joilla saisi keskitettyä tekstin otsikon ja päivämäärän. Postauksissa on hyvin kirjoitettua tekstiä sopivasti ja kuvatkin ovat tosi kivoja ja hyvälaatuisia + koko tuo plussaa. Esittelysivut hevosten kohdilla oli tosi hyvät, mutta kieltämättä jäin kaipaamaan tietoa kirjoittajasta jota en blogia selaillessa löytänyt.

"Blogi kertoo 14-vuotiaan Pelle nimen omaavan ponin ja tämän yhdeksäsluokkalaisen omistajan elämästä. :)"
ULKOASU: 10-  POSTAUKSET: 9  ESITTELYSIVUT: ?
Tässä blogissa ulkoasu sai mut vakuttuneeksi. Ihastuin siihen heti. Värimaailma oli kiva ja ulkoasu oli muutenkin yksinkertainen, siisti ja silti hillitty eikä ihan sekoittanut silmiä. Postauksissa on hyvälaatuisia kuvia ja kivasti myös tekstiäkin joten niitä on tosi kiva lueskella! Esittelysivuja taas en saanut ollenkaan auki, jotenka ne jäävät kokonaan arvosteltua. Kaiken kaikkiaan kuitenkin tosi kivan oloinen blogi!

Pyrin julkaisemaan seuraavan osan arvosteluista mahdollisimman nopeasti kunhan saan ne vain kirjoitettua loppuun asti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti