keskiviikko 13. elokuuta 2014

166. Niin paljon asiaa

Voi voi voi, just tajusin tänään aamulla taas miten paljon mulla onkaan kerrottavaa teille hepparintamalta! Nyt vihdoin pääsin hetkeksi erkanemaan tosta The Originals -sarjasta jota oon koulun jälkeen tiiviisti tapittanut koneen ruudulta ja ajattelin nyt saman tien tulla kertomaan teille kaikki asiat mitä mielessä on tällä hetkellä Postausta koristaa muutamat kuvat mitä kävin tänään illalla näpsimässä kun käytiin iskän kanssa nopeesti laittamassa Violalle silmiin vielä silmätipat nyt toiseksi viimeisen kerran kuurin aikana, jes. Violalla tosiaan silmät ärtyneet jo pidemmän aikaa ja lääkäri määräsi 2 viikon lääkekuurin ja ollaankin aamuin&illoin tiputeltu silmiin Oftan dexa-chloraa joka reseptillä määrättiin käytettäväksi kuurin ajan.


Aloitetaankin sitten heti niistä hyvistä uutisista jotka ovat mielessäni. Eilen E kävi ratsastamassa Violalla sillä oli saanut kaveriltaan laukkojen noston kannalta hyviä, uusia ideoita. Niitä E sitten pyrki nostelemaan Violalla mahdollisimman paljon tyhjällä kentällä. Arvatkaapa vaan mitä kävi? Viola nosti tosi hienosti laukat ja oikein ärsytti kun kamera oli kotona!! Tyttö tyytyvisenä laukkasi kerran kentän ympäri ihan hillitysti ja yllättävän rauhallisesti. Muutaman kerran sama onnistui myös molempiin suuntiin ympyröillä, mutta siltikin oikea puoli näytti tosi paljon paremmalta mitä vasen. Ainut huono juttu laukoissahan on enään se, että Viola ei oikeastaankaan ole kovinkaan varma siitä saako laukata vai ei. Se aiheuttaneet siis sen että laukka on tosi epävarma. Toistoja toistoja, niiden kautta pyritään saamaan sitten laukoistakin normaali ja rutiininomainen askellaji!

Toinen juttu sitten taas oli se mitä mulle kerrottiin tän päivän treeneistä kun Violan vuokraaja Maria kävi ratsastelemassa kentällä. Kiiman takia V oireilee taas vähän pelleilemällä ja olemalla äkäinen ja aika uisen vertaankin sitä kiiman aikaa naisiin menkkojen aikana! :D Tää nyt taas poikkesi asiasta, just... Eli Maria oli tänään tehnyt Violan kanssa vähän väistöjä kokeilumielessä ja hieman arasti mutta kuitenkin tehden Viola oli väistänyt käynnissä, mutta myös harjotusravissakin! Oon vaan kyllä niin ylpee siitä kuinka fiksun hevosen loppujen lopuksi omistankaan <3 Harjotusravin aikana oli kuulemman pyrkinyt nostelemaan laukkojakin, jotenka kai se pikkuhiljaa alkaa hyväksymään laukkaamisenkin.


Perjantaina päästään ratsastamaan valvovan silmän alle. Päästään yhdessä ensimmäistä kertaa nyt tunnille ratsastamaan mistä pitäisi tulla ihan säännöllinen - viikottainen - juttu meille. Löydettiin vihdoinkin hyvä tunninpitäjä joka ainakin vaikutti hyvältä sen perusteella mitä oon kuullut ja sitä meille myös suositeltiin muutaman ihmisen toimesta. No, Perjantaina sitten nähdään mikä on mun henkilökohtainen ja lopullinen mielipiteeni. Ihana päästä vihdoinkin tunnille ja korjauttamaan omia (varmasti lukuisia) virheitä ja siinä samalla toivon saavani hyviä treenivinkkejä ja muita tulevaisuutta ajatellen!

No, mitäs tässä vielä... Tosiaan Violalla silmät ärtyneet ja kuurin olisi tarkoitus loppua nyt huomenna ja ell käy tsekkaamassa tilanteen uusiksi mun tietojeni mukaan. Jänteessä Violalla on myös ollut pieni patti joka on kadonnut kuitenkin hiljalleen kylmäyksen ja hieronnan avulla, senkin ell on katsonut ja ei kuulemman mitään vakavaa hänen mukaansa, onneksi. Pientä jumia Violalla on myös vasemmalla puolella jonka pitäisi hävitä ihan yksinkertaisilla hierontakikoilla jotka mulle sitten ihan neuvottiin ja hieromista/venyttelyä ollaankin harrastettu taas ihan kunnolla.


Luulisin että tässä olisi kaikki tälläkertaa... Kuulumisia tulikin yllättävän paljon näin muutaman päivän ajalta! Luultavasti seuraava postaus olisi tulossa Perjantai-iltana, viimeistään Lauantain puolella. Kommentoikaapas myös rohkeesti postaustoiveita!

Kiinnostaisiko rekisteröityneille lukijoille jossain välissä arvonta?
Millaista videopostausta haluaisitte nähdä blogissani?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti