lauantai 23. elokuuta 2014

168. Täyttä laukkaa


Heippa! Oon tosi pahoillani että mulla on taas tää päivittely hieman jäänyt sillä en viikon aikana kovien kylkikipujen vuoksi käynyt edes kovin montaa kertaa tallilla itse vaan Violaa kävi liikuttelemassa muut tahdot. Joka tapauksessa tänään pääsin taas selkään ensimmäistä kertaa lähes viikkoon ja kaikki sujuikin ihan hyvin muutamista häiriöntekijöistä huolimatta. Postauksen kaikki kuvat on kaapattu l videolta ja se selittäneet siis hyvin, hyvin heikon laadun! Tuleepahan postaukseen edes jotakin kuvia nyt.


Tänään tein vähän kentällä ympyröitä, väistöjä ja etuosakäännöksiä eli pientä jumppaa ja ajattelemista vähän Violalle. Alkuun oli havaittavissa tosi paljon sähläämistä mutta kun aloin itse ratsastaa tosi paljon jämäkämmin alkoi Violakin käyttäytyä ihan kuin eri hevonen. Kentän vierellä joku laite pärisi taas aika kovin joka tuntui häiritsevän Violaa aika paljon jotenka laitan sähläämistä myös hieman senkin piikkiin.

Itse väistöt menivät oikealle tosi hyvin mutta vasempaan meidän on treenattava huomattavasti enemmän, sillä siihen suuntaan V lähtee puskemaan helposti lapa edeltä menemään fuskaten sillä tavalla. Käännökset sujuivat ihan yllättävän hyvin ja hyvä mieli jäi niistä, sillä niissä ei ollut oikeastaankaan mitään ihmeellistä korjattavaakaan. Ravissa välillä Viola innostui hieman kaasuttelemaan menemään mutta jämäkillä puolipidätteilläkin homma korjaantui ja välillä löytyikin kiva, rauhallinen tempo.

Laukat onnistuivatkin todella, todella hyvin. Viola laukkasi varmasti ja välillä tosi rauhallisiakin pätkiä eteenpäin ja kaarteesta sain nostettua heti ne. Viola laukkasi myös suorilla tosi kivan tuntusesti ja pysyin itse jollakin ihmekonstilla siellä selässä vaikka välillä puuttui toinen jalustin jalasta ja välillä tasapaino vain heitteli vähän sinne sun tänne...


Valitettavasti mulla ei ole tässä koneessa vielä mitään hyvää editoria videoille, jotenka videon yritän saada muokattua johonkin muuhun postaukseen jossa näkee sitten laukat siinä! Ensi viikon alussa julkisen myös ensimmäisen osan blogiarvosteluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti