sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

156. Ei kun ravia kiitos


Moikka! Ihan tasan eivät käy onnen lahjat - vai miten se menikään? Viola siis tänään sai mun hermot koetukselle (joskus oon tosi lyhytpinnanen ihminen...) ja niin edespäin. Ja joo, nyt taas oon ollut ahkera bloggaaja ja ennen kaikkea tunnollinen kun oon jaksanut kirjoitella muutaman päivän putkeen ja uusia kuviakin kun on tullut aina tarpeeksi paljon. Sen kuitenkin voin sanoa että huomiselta ei varmaankaan ole postausta tulossa eikä myöskään Tiistailta joilloin lähdetään hakemaan pääkaupunkiseudulta koiranpentu kotiin ja siellä meneekin lähes koko iltapäivä ja ilta!

Ratsastaessa oltiin tänään tosiaan ihan vastakohdat Violan kanssa. Itse olin ihan uupunut jo heti ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen ja Viola jälleen silloin vasta alkoi pääsemään vauhtiin ja heräilemään ja maa jalkojen alla alkoikin uhkailevasti polttamaan. Mä en ois millään jaksanut keskittyä asioihin kunnolla vaikka sille tarve olikin. Myös ötökät oli kiusaamassa jatkuvasti ja mäkin näin ensimmäiset paarmat koko kesän aikana! Käynnissä tehtiin keskihalkaisijalla hieman väistöjä käynnissä jotka sujuivat osa kohtalaisen hyvin, joissakin mentiin vain lapa edeltä ja joissakin käveltiin suoraa eteenpäin. Tein myös juurikin suuren ötökkämäärän vuoksi ravijuttuja melko paljon joka taisi Violan osalta mennä ihan vain hirveäksi kaahailuksi vaikka harjoitusravin aikana sekin alkoi hieman miettimään mihin asettaa jalka, pitäisikö selkää ehkä käyttää enemmän ja niin edespäin... Pääty-ympyrällä yritettiin myös laukannostoja jälleen kerran ja nekin jäivät täysin samaan pisteeseen mitä aikaisemmin; nosto onnistui, mutta heti sen jälkeen kiitoravi olikin ajankohtainen juttu. Ollaan siis jumitettu melko pitkän aikaa tässä samassa kohdassa. Viola nostaa laukan mutta alkaa sitten epäröimään ja tyytyy vain juoksemaan ravissa nopeammin eteenpäin ja sen jälkeen hommana onkin rauhoittuminen... No, ehkä aika ja toistot auttavat asiaan!

Tänään ajattelin vielä illasta lähteä napsimaan kuvia hepoista laitumella ilta-auringossa... Niistä kuvista saatan myöhemmin julkaista jonkinlaista kuvapostausta ja uutta ulkoasuakin oon yrittänyt miettiä oikein kunnolla - ainakin banneria! Tän hetkisestä kun en yhtään itse tykkää niin haluan vain päästä vaihtamaan sen mahdollisimman nopeasti kunhan ensin keksin millaisen haluaisin... Palaillaan taas! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti