keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

153. Super Viola


Vauvau, moikka kaikille! Nyt saatte taas vaihteeksi jonkinlaista ratsastuspostausta tai kuulumispostausta kummin sitä nyt voisikaan sanoa vaihteeksi noiden erikoispostausten tilalle. Tämänkin postauksen mahdollisti vielä paremmin uudet kuvat joita viimeinkin sain haltuuni saatuani pakotettua pikkusiskon mukaan ensin kuvaamaan mun ratsastusta ja lopulta sain sen selkääkin menemään!

Tänään itse selässä ollessani tein hetken aikaa käyntijuttuja ja jo heti alkuunsa Viola tuntui tosi mukavalta selässä. Se liikkui omalla moottorilla pääasiassa miltein koko ajan ja oli muutenkin halukas yhteistyöhön vaikka asiaa jännitinkin kieltämättä selkään mennessä, sillä Viola on viimeaikoina ollut aika yhteistyöhaluton ja muutenkin vähän sellainen oikukas tapaus. Onneksi ne pelot jäivät kuitenkin ihan turhiksi! Käyntijuttujen jälkeen ravailin hetken ympyröitä ja temmonvaihteluita tehden kentää ympäri vaihdellen välillä suuntaa jonka jälkeen tein ympyröitä ja suoria pätkiä harjoitusravissa lisäillen ja kooten Violaa. Itseasiassa vaikka sen itse sanoinkin se meni mun mielestä tosi hyvin molempien osalta! Mä jopa kestin siellä selässä pahemmin pomppimatta tällä kertaa ja siitä oonkin ihan älyttömän tyytyväinen. Pikku hiljaa alkaa taas sujumaan tää meidän yhteistyökin.

Suunnitelmissa olisi nyt huomenna joko maastoilla tai vähän tuuppailla taas kentällä ja tuskin saan kuvaajaakaan mukaan, mutta jos nyt satun saamaan niin lupaan postausta! Perjantaina taas ajattelin lähteä jo ajoissa aamulla tallille kaverin kanssa. Rakennetaan kentälle kunnon tiet ja esteet ja irtohypytetään Violaa taas pitkästä aikaan oikein kunnolla. ;) Siis Perjantaina viimeistään tulossa sitten postausta hyvän sään suosiessa parempien kuvienkin kanssa. Joka tapauksessa palaillaan taas pian! 


6 kommenttia:

  1. Jeee mahtavaa riina että teillä menee noin hyvin, Viola näyttää ihan superhienolta :3 !

    VastaaPoista
  2. Jee, ottakaa PALJON hyviä kuvia sitten irtohypytyksestä ! ;)

    VastaaPoista
  3. On mahtavaa nähä miten Viola on muuttunut sulla. Sen karva näyttää paljon hyväkuntoisemmalta, ja lihastakin on tullut reilusti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet on sanonu samaa tästä muutoksesta, kiitos! :)

      Poista