tiistai 25. maaliskuuta 2014

129. Mitä meille kuuluu?

Moikka taas! Ollaan menty tosi kevyellä liikunnalla viimesen viikon ajan myös ja rennosti ollaan otettu muutama kerta selässä ravailuja ja taivutteluja ja paljon erilaista maastakäsittelyä. Kieltämättä tää bloggaamine on onnistunut nyt jäämään vähän sivuosaan kaikkien muiden kiireiden keskellä, sillä koulussakin alkoi tulemaan kokeita hiljalleen aika tiheään tahtiin ja niihin nyt on vähän koitettava panostaa!
Myös mulla nää silmäongelmat on olleet osasyy hevosen kevyempään liikutukseen ja bloggaamisen hetkelliseen taukoon. Luokkalainen onnistui heittämään vahingossa pyyhekumilla silmään ja nyt juoksenkin joka paikassa piraattilappu silmässä.... :D

Kengittäjä kävi tänään laittamassa kaviot kuntoon ja sädemätää ei kumminkaan ollut vaikka aika monet tekijät viittasivatkin siihen. No, helpompi näin. Viola kumminkin näytti taas arkovan takajalkojaan, mutta meidän monitoimikengittäjä heitti veikkauksena erästä neurologista vaivaa, olisiko ollut kukonpolvi tai jotakin siihen viittaavaa? Siitä ei tule minkäänlaista kiputilaa eikä näin siis pahemmin käyttöön vaikuta. Kuulemman hän oli kerran ennenkin törmännyt samanlaiseen tilanteeseen, jotenka heitti veikkauksena tätä.
Tosiaan se olisi ihan hyvä juttu jos tää homma olis nyt tällä selvä. Kavioissa ei kumminkaan ilmennyt mitään vikaa eikä jumejakaan ole löytynyt, jotenka oon aika varma että tällä jutulla voisi olla perääkin. Jos jollakin sattuu olemaan tietoa kyseisestä jutusta (kukonpolvi) niin saa infota mulle, en oo varma että menikö toi nimikään nyt aivan oikein mutta näin kuulin!

Torstaina olisi vielä määrä tulla eläinlääkäri raspaamaan hampaat ja hoitamaan rokotukset kohdilleen.... Palaillaan sitten taas myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. Tiedän erään hevosen jolla oli toisessa takasessa kukonpolvi. Hevosta itseään se ei haitannut, mutta esim. kengittäminen ja kavioiden putsaaminenkin oli hankalaa kun jalka ei taipunut kunnolla tiettyyn asentoon ja suuntaan. Hypätä hevosella ei muistaakseni saanut, juurikin kukonpolven takia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla myös muiden juttuja tästä asiasta! Joo, mä tiedän myös yhden toisen hevosen jolla kukonpolvi on toisessa takasessa, toisin sillä kilpaillaan edelleen esteillä eikä vaikuta haittaavan hyppäämistä ollenkaan. Mitä nyt tänään menin puomia kentällä (viola kumminkin innostui hyppäämän yli...) ei ainakaan jalat vaikuttaneet kipeiltä, jotenka tää saattaa riippua myös ihan hevosesta ja siitä kukonpolven laadusta. :)

      Poista