perjantai 7. maaliskuuta 2014

121. Onnistuneet tuuppailut

Kuvista kiitos Marialle!

Vauvauvau, mitää muuta en nyt osaa sanoo tän päivän ratsasteluist, nimittäi Viola valehtelematta oli ihan super hyvä!! Heti alusta asti kun keräsin ohjat tuntumalle ensimmäisenä ja aloin tekemään käynnissä pieniä kokoamisia ja voltteja Viola lähti kulkemaan tosi mukavasti ja kevyesti eteenpäin tehden oikeasti hieman töitä liikkumisen eteen. Ravi oli ihan todella jännä istua kun hevonen tuntui kulkevan kootussa muodossa jonkin verran ja vauhti oli rauhallista ja tarkoin katsottua, jopa harjotusravissa istuminen onnistui hyvin ilman sen suurempia pomppimisia. Tänään se kuitenkin oli ihan eri maata mitä kahtena viimepäivänä jolloin se on ollut kaikkea muuta kuin mikään kovin mukava...
Tein pääasiassa siis kaikkia ympyröitä ja kaseja, taivutellen siis. Koitin myös siinä sivussa laukannostoa pääty-ympyrällä ja Viola ottikin muutaman kerran ihan 1-3 laukka-askelta joka on edellisiin kertoihin jo edistystä. Otettiin myös lisäyksiä ja kokoamisia volttejen ja muiden kiemuroiden lisäksi ja oon edelleen niin iloinen siitä miten heppa tänään kulki, oli kyllä niin mukava ratsastaa!

Huomenna kuvaan teille videopostausta Horse Fair tapahtumasta Helsingistä jonne oon menossa kun rahaakin sain hieman kokoon. Jotenka sieltä sitten postausta videon muodossa, moikka! 

6 kommenttia:

  1. Saanko tehä sulle bannerin?

    VastaaPoista
  2. Sun ja Violan yhteistyö näyttää nykyään tosi näpsäkältä! :) Suosittelisin vain kantamaan omia käsiä paremmin, ja pitämään ohjia paremmalla tuntumalla, sillä ne tuntuvat roikkuvan aika pahasti sinulla jokaisessa kuvassa mitä olen nähnyt. Muuten ootte tosi ihana ja nätti pari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista!:) Joo toi tuntuman kanssa onkii nyt ongelmaa, sillä usein kun ottaa kunnon tuntuman suuhun Viola vetää pään alas. En sitten oo varma lieneekö vaan paha tapa joka pitäisi karsia pois vai voiko kenties johtua esimerkiksi suusta, mutta kiinnitän tähän jatkossa taas lisää huomiota. :)

      Poista
    2. Sillon kannattaa vaan kantaa käsi sekä oma kroppa ja ratsastaa eteen, jotta se hyväksyy tuntuman. Ihana blogi!

      Poista
    3. Okei, kiitos vinkistä, kokeillaan tota!:)

      Poista