sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

123. Hyppyjä


Moi! Ansaitun vapaapäivän jälkeen Viola pääsi liikkumaan taas kunnolla pienen esteen ja puomejen muodossa vaihteluksi liikutukseen. Ilma oli jälleen kerran tosi mukava kun aurinko paistoi ja oli niin keväsitä vaikka viileä tuuli olikin läsnä koko ajan...
Verkkailin Violan taas mahdollisimman rennoksi ensin käynnissä ja sen jälkeen ravissa molempiin suuntiin ympyröitä ja kaarevia uria apuna käyttäen. Alussa V tuntui tosi reippaalta ja muutenkin tuntui liikkuvan täysin omalla moottorilla ja aika herkältä tuntui myös noiden lisäksi. Kumminkin tarpeeksi monien sählättyjen ja nopeiden ravipätkien jälkeen ravi tuntui rauhoittuvan ja rentoutuvan hieman mukavammaksi mennä. 
Päätyyn lisättiin pääty-ympyrälle yksi puomi jonka tulin hepan kanssa ensin käynnissä muutaman kerran yli ja sen jälkeen ravissa. Vasen kierros onnistui hyvin, mutta oikeassa kierroksessa sain pitää raippaa lähellä, sillä Viola tuntui yrittävän puskea puomin ohitse. Joka kerta mentiin kumminkin yli vaikka välillä asiasta saatiikin taistella ihan kunnolla!
Kahden autonrenkaan avulla (kuvissa) korotettiin yksi puomi ensin pieneksi pystyksi/kavaletiksi. Sitä tulimme yli taas molempiin suuntiin muutaman kerran ja itseasiassa Viola ihan innostui hyppimään sen yli. Vaihdettiin siitäkin loppujen lopuksi ristikko jota pompittiin (hurjan kokoinen este olikin!) ihan onnistuneesti, muutaman kerran juosten sitten vaan ihan läpi. Loppuun ravailin taas mahdollisimman rennoks ja loppukäynnit käytiin peltolenkillä.... Hieno heppa on <3 !

Oisko teillä ideoita erikoispostaukseen jonka tekisin? :)

1 kommentti:

  1. Eivätkös pintelit mene vähän liian alas? Ei saisi mennä vuohisen alle..

    VastaaPoista