tiistai 20. lokakuuta 2015

246. Kerttu-ponin kanssa kentällä pyörimässä


Kai heti ensimmäisenä - pitkästä, piiitkästä - aikaa haluun olla informoidassa, että hyi miten kylmä ulkona oli taas pitkästä aikaa!! Rehellisesti sanottuna olin ihan jäätymispisteessä jo aamulla kouluun kävellessä puhumattakaan sitten siitä kun olin tallilla myöhemmin... Edelleen kylmä kun asiaa edes ajattelee, niin karulta kuin se vain kuulostaakaan. Kuitenkin talvea odotan etenkin mun synttäreiden takia (haha, niinpä tietenkii!) ja olisihan se lumi maassakin ihan kiva juttu, iiiihan kiva. Tulisipa sitä nyt tänä vuonna hieman paremmin mitä edellisinä kiitos!

Menin tallille heti neljän jälkeen mikä oli sinänsä ihan hyvä saavutus multa, tunnetusti hitaalta ihmiseltä ottaen huomioon että pääsin koulusta puoli neljä ja tallille ajaa sen 15 minuuttia +/- ja kävelen kotiin kymmenisen minuuttia... Jasmi kuitenkin kivana oli laittanut Violan mulle valmiiksi ja odottelikin tallissa että nappasin kypärän päähän ja hanskat käteen ennen kuin suunnattiin vanhalle kentälle yhdessä pienen Kerttu-ponin kanssa.


Taisin tossa vielä kuukausi tai vähän yli sitten iloita täälläkin tosi monissa postauksissa siitä, miten hyvin Viola oli pitkän aikaa taas mennyt ja kuinka se toimi kuin ihmismieli konsanaan. No joo, arvatkaapa vaan onko siitä enään mitään jäljellä? Siitä onkin helppo päätellä, että Viola päätti taas käyttäytyä kuin yksi sika kuten monena muuna aikaisempanakin päivänä. Koko ratsastus oli taas yhtä taistelemista siitä kumpi saikaan olla se pomo ja kuka päätti vauhdin - sen lisäksi Viola päätti ottaa mukaan vähän lisää toimintaa kentän laidalla muhineiden, metukkaa syövien alieneiden ja pelottavien estetolppien kera! Tuttu juttu taas vaihteeksi meidän arjessa...

Kentällä pääasiassa menin käyntiä ihan vain hakien rauhallisuutta. Alkuun otettiin vähän enemmän raviakin, mutta se osottautui ihan vain yhdeksi tappeluksi joka kierros. Sen jälkeen kun vauhti alkoi kiihtyä ja kiihtyä päätin, että me ei jaksettaisi tapella oikeasti sen kauempaa siitä mitä vauhtia mennään. Hidastin sitten käyntiin ja hain rauhallista käyntiä missä saattoi sitten tehdä vähän ympyröitä, pysähdyksiä ja väistöjäkin.


Sitten nappasin Violan talliin ja hoidin kuntoon ja itse asiassa se kerkesikin vielä joksikin aikaa ulos kaverinsa kanssa lepäilemään ja syömään heinää. Menin sen jälkeen vuorostaan kuvaamaan Jasmia mikä osottautuikin aika hankalaksi, koska oli kumminkin kerennyt tulemaan hieman turhan pimeää ja Jasmi kun vielä ratsasti mustalla ponilla... Jasmin ratsastettua hoidettiin ponitallin iltatalli nopeasti pois alta ennen kuin lähdettiin kaikki kotiin ja itse asiassa huomenna palaillaan taas samoissa aiheissa tallille ratsastelemaan! Kuvia siis tän viikkoo ainakin luvassa sen verran reilusti että saan postailtuakin taas... :D

2 kommenttia:

  1. Toivotaan että Violallekkin tulee pian niitä parempia päiviä ;) Iihanan söpö tuo shettis :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä päiviä ootellessa! :D ja Kerttu on söpö <3

      Poista