lauantai 10. lokakuuta 2015

243. Bannerisatoa kuluneilta vuosilta

Heippa! Ajattelin tehdä teille tälläisen pienen kurkistuksen blogini historiaan bannerikierroksen muodossa. Tosiaan, löysin näitä bannereita mitä oon blogin puolella käyttänyt mun salaisista kansioistani ja kaiken häpeän keskellä päätin hieman julkaista näitä täällä. En tosiaan muista, onko nää nyt ihan oikeassa aikajärjestyksessä, mutta suurin piirtein. Näitä sitten rittää nyt jo ihan kehuttavasti, joten ota mukava asento ja enjoy ;-)


1 - tässä tulos kun Riina löysi ilmaiset, netin kuvanmuokkausohjelmat millä saattoi tehdä todella, todella hienoja kuvakollaaseja! Ja tosiaan - pinkki oli juuri se juttu...


2 & 3 - bannerit ovat muutaman vuoden takaa kun kävin ratsastamassa Vili nimistä hevosta reilu puolen vuoden ajan. Itse asiassa, tuo ylempi banneri on jopa ihan kiva edelleen. Yksinkertaisuus on viehättänyt pidemmän aikaa :D4 - muistan tästä vaan sen, että halusin saada pinkille taustalle tälläsen jännän bannerin... Picmonkey <3


5 - niiltä ajoilta kun Viola tuli mulle vuonna 2013... juubajaabajaajaa


6 - muistan, että tän bannerin kanssa tappelin todella, todella paljon - ja kauan! No, Picmonkey oli edelleen ehdottomasti luotettavin kaveri tehdä bannereita ja rajaaminen oli ihan hukassa.


7 - aikanaan, kun tän bannerin tein, olin tosi ylpeä itestäni. Tää pysykin tosi pitkään blogin puolella. Oikeastaan, melkein koko vuoden 2014 talven; tammi- ja helmikuun ainakin :D


8 - kai sitä tämmönenkin banneri tupsahti jossakin vaiheessa blogin puolelle sen talven aikana. 


- tästä bannerista taisi olla joku parempikin versio olemassa, mutta sitä en mistään meinannut löytää. Tappelin tän kanssa myös tosi pitkään, koska kuvien rajaaminen osottautuikin aika haasteelliseksi kuten esimerkiksi tästä saattaakin huomata!


10 - kun pinkki oli taas in ja ihan must have juttu. Tästä bannerista kumminkin muistan tykänneeni ihan todella paljon aikanaan - ja ihan kivahan tämä edelleen on!


11 - yhdessä vaiheessa blogejen puolella oli suosittu tän tyyliset bannerit. Siis kahden kuvan rajaaminen kahdella pyöreällä kuvalla ja halusin tietenkin kestää menossa mukana, joten vola!


12 - Tää oli kyllä niiin, niin kiva joskus keväällä 2014! Aikaa ja vaivaa käytin ihan hirmusesti että sain aikaseksi juuri sellaisen bannerin kuin suunnittelin, tosin uskon, että joku tässä taisi kuitenkin mennä silloin vikaan. Ihan kuin mulla olisi sellainen muistikuva asioiden kulusta...


13 - tässä taas oli yksi varsinainen ylpeyden aihe. Tätä banneria tehdessäni muistin painineeni tosi kauan päätöstä tehdessä; sininen, vaaleanpunainen vai vihreä? Jollakin konstilla päädyin kumminkin siniseen josta tykkäsinkin paljon.


14 - hmm, mitäs mä muistaisin tästä bannerista... elokuu 2014, mun rippikuvaa valmistellessa otettu kuva. Tää banneri on siis luultavasti tehty samoihin aikoihin ja on sellainen minkä voisin edelleen huolia banneriksi! Tää oli kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan silloin tosi kivan näkönen.


15 - aloin tosiaan suosimaan yksinkertaisempia bannereita. Tänkin kanssa kärvistelin melko pitkän aikaa vuonna 2014, mutta oli kyllä kaiken vaivan arvoinen, vaikka rajaukset nyt näyttääkin menneen vähän miten menneen. 


16 - tän bannerin ajan ulkoasusta muistan saaneeni paljon ylistystä! Ei siinä mitään, hienohan se oli. Yksinkertaisella, samalla linjalla päädyin jatkamaan syksyllä pidemmällekin. Tää banneri oli kyllä tosi kiva, sillä tykkäsin hirmusesti tosta kuvasta ja väristä.


17 - tässä sitten viimeisin banneri, ennen tätä tämän hetkistä... :)

Löytyikö joukosta suosikkia?
Muistatko nähneesi jonkun bannereista täällä aiemmin?

4 kommenttia:

 1. Kiva postaus ja 8 & 10 oli kyl tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
 2. 9 ja 13 upeita! Oot kyllä ajan myötä kehittynyt bannereitten teossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) ja joo, onha sitä vähän kehitystä huomattu! :D

   Poista