tiistai 13. lokakuuta 2015

244. Violan syyskuulumisia
postaus kirjoitettu sunnuntai-iltana!

Viola on kotiutunut jo oikeastaankin ihan hyvin uudelle tallilleen, tosin aikahan se hiljalleen alkaisikin jo olla. Se on saanut uuden tarhakaverin toisesta lämppäritammasta muutama päivä sitten ja tytöt ainakin mun silmissä näyttää tulevan hyvin toimeen keskenään heinäkasan ympärillä - ne elelevät vapaalla heinällä molemmat. Oon myös kuullut paljon, että Viola on käyttäytynyt tosi asiallisesti ja nätisti uudella tallillaan. Sehän on tietenkin parempi kuin vain hyvä juttu, ettei mitään ongelmia ole ilmennyt. Helppo heppa hoitaa vaikka neitimäinen osaakin olla!

Viola on muutenkin alkanut näyttämään paljon pirteämmältä ja sen yleisilme on nykyään myös paljon enemmän reippaampi, uteliaampi ja ehkä jopa hieman tyytyväisemmän näkönen. Kaverin kanssa tarhaamisella on aivan varmasti paljon vaikutusta asiaan kuten myös sillä, että kyseessä ei kuitenkaan ole ihan muutaman hevosen pikkutalli. 

Ja joo, kuuluisa talvikarva on ilmestynyt ja vuorannut Violan täysin. Luojalle kiitos kuitenkin siiitä, että se on kaikin puolin siisti ja vaikuttaa jo nyt paljon paremmalta mitä edellisenä talvena. Nyt vaan ainoastaan alkaa se jatkuva hikoilu minkä kanssa tuskastellaan...


Kuluneen viikon Violalla oli aika helppoa oman kipuilun vuoksi, mutta tänään kävin taas pyörähtämässä selästä käsin kentällä. Mitäpä siitä menisi sanomaan; energiaa pukkasi ja sähläämiselle riitti aikaa ihan reilusti. Muutamat pätkät satunnaisesti onnistuivat hyvin, mutta vauhtia oli kerta kaikkiaan aivan liikaa! Ihan mieletön kuitenkin muuten ratsastaa... Tästä sitä on taas hyvä lähteä, vaikka hermot meinasivat loppua muutamassa vaiheessa :-D

Huomisen vietän Helsingissä ja Jasmi käy ratsastamassa Violan. Loppuviikolle oon suunnitellut maastoilua Kerttuponin ja Jasmin kanssa ja yhtenä päivänä olisi ainakin tarkoitus hypätä pikkusia esteitä kun estekalustoakin on huomattavasti paremmin käytettävissä! Muuten suunnitelmat ovatkin sitten aikalailla auki.

7 kommenttia:

 1. Ihanaa tuo talvikarvan tuleminen.. :D Söpöjä kuvia! :) munkin heppanen piristy kummasti kun vaihdettiin tallia :) mukavaa kun Violalla on tarhassa kaveri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa ja ihanaa... :D Ja se on kiva jos piristy myös teillä & kiitos paljon! :-)

   Poista
 2. kivoja kuvia, omassa blogissa kuvat kyllä huonompia. missä viola asuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Ja en kovin tarkkaa tykkää ilmotella täällä blogin puolella asumisasioissa (jostakin saattaa löytyä), mutta edelleen Lappeenrannassa yhdellä tallilla!

   Poista
 3. Ootte kehittyneet parina hurjasti! Viola näyttää jo reagoivan paremmin käteen, uskaltaa laskeutua ja olla paremmin tuntumalla - ainakin näin ulkopuolisen näkökulmasta.

  VastaaPoista
 4. Ja lisäykseksi vielä kehityskommenttiini, selailin myös noita teidän alkuaikojen kuvia, ja Violan ulkomuotokin on kehittynyt hurjasti vain oikeaan suuntaan. Lihakset ovat ehdottomasti kasvaneet valtavasti ja karva kiiltää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon molemmista piristävistä kommenteista! Ja joo, kehitystä on tapahtunut ihan hirmusesti ja kiva et se huomataan :-)

   Poista