maanantai 2. marraskuuta 2015

247. Nii mihin sitä jäätikään?


Mua hävettää taas ihan hirveesti, miten tää bloggaaminen on jäänyt ihan taka-alalle kaiken muun tekemisen ohella. Koulu on jostakin kumman syystä aiheuttanut kovaa stressiä viimeaikoina, kuvaajaa en pahemmin ole tallille saanut mukaan, oon ollut kipeenä ja yskän seurauksena vammakin alkanut oireilemaan taas kylkikipuna entistä pahemmin... Vähän ollut siis mutkia matkassa jopa normaaliakin enemmän.

Violalla menee kuitenkin hyvin. Eilen meillä tuli täyteen 2 vuotta yhteistä kavioliittoamme ja sitä juhlistin suurella määrällä rapsutuksia ja tungin sokeripalankin Violan suuhun kun se taas niin ennakkoluuloisesti luuli, että oon sitä myrkyttämässä ;-) Kuluneena aikana uudella tallilla Viola on ollut tosi, tosi rentona. Aina kun oon tallille tullut, Viola on makoillut tarhassa heinäkasassa mässytellen heinänkorsia niiiiiiin tyytyväisen näköisenä korvat hörössä tarhakaverinsa kanssa. Ihana nähdä miten se on niin onnellisen näköinen koko ajan! Ratsastaminenkin on alkanut sujumaan jo huomattavasti paremmin ja yritänkin joku päivä saada jonkun kameran taakse näpsimään vaikka kuvia jos innostus postailuun taas syttyisi.

Koska koulujuttuja ei ole koskaan liikaa, lähdenkin tästä kirjottelemaan äidinkielen juttua loppuun... palaillaan!

8 kommenttia:

 1. Kiva lyhvä postaus, ja hirrrrveesti onnee 2vuotisesta kavioliitosta!♥ :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa että Viola on rentoutunut! :) Ja onnittelut 2 vuoden kavioliitosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sitä tässä ollaankin ooteltu! Ja paljon kiitoksia ♥

   Poista
 3. Onnea liitostanne ja kiva että menee hyvin uudella tallilla! :)

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava blogi sulla ja ah lämppäri ♥ Toivottavasti löytyy aikaa ja intoa postailuun, nimittäin täällä uusi lukija sulle :)

  http://kinkkukansa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, kiitos paljon <3 Ainakin tällästen kommenttejen jälkeen innostusta alkaa tulemaan lisää ;-) Tervetuloa lukijaksi!!

   Poista