torstai 20. elokuuta 2015

229. Hyvä putki sen kun jatkuu


Iltoja kaikki lukijat! Kuten otsikossa jo kerroinkin, meillä hyvä putki vain treenaamisessa tuntuu vain jatkuvan ja jatkuvan ilman loppua mikä tietenkin tällä hetkellä tuntuu ihan mahtavalta. En tiedä, voiko asiaan vaikuttaa ehkä se, että mun oma asennoituminen on muuttunut täysin. Oon vihdoin oppinut ottamaan ilon irti täysillä myös pienissä onnistumisissa joka kerta minkä vuoksi saattaakin tuntua sitten siltä, että mikään vaan ei ole mennyt vikaan pitkään, pitkään aikaan Violan kanssa. En valita - tää tunne on vaan nimittäin ihan mahtava.

Tänään oli vaihteeksi taas aika kuuma päivä, minkä vuoksi ajattelin jo aamusta lähtien, että taidan suosiolla turvautua menemään ilman satulaa kentällä. Ensinäkin yksi syy oli juurikin se, että ulkona tosiaan oli tuskaisa kuuma vaikka illasta olinkin vasta ratsastamassa. Toinen syy on se, että haluan alkaa ratsastamaan myös vähän enemmän ilman satulaa paremman tasapainon toivossa. Ehkä se helpottaisi treenaamista myös satulan kanssa - ken tietää.


Kentällä menin siis reilu tunnin ajan ilman satulaa ihan vain kevyesti ilman sen suurempia tehtäviä mielessä. Se siis tarkoitti kaikessa yksinkertaisuudessaan humputtelua ilman sen suurempia tavotteita lähinnä ympyröillä ja kenttää ympäri. Ainut asia mitä Violalta halusin, oli selän käyttäminen ja kunnollinen ravi ihan vain jo senkin vuoksi että mun olisi mukavampi istua kyydissä ohjeistamassa. Muuten koko juttu oli aikalailla vain höntsäilyä.

Varsinkin nyt kun katsoo, noissa kuvissa mun ratsastaminen näyttää vähän hassulle. Siihenkin kai on kuitenkin olemassa syy siinä missä kaikkeen muuhunkin. Violan ravi ei ole mikään ihan helpoin paikka istua oli alla sitten satula tai ei. Siihen lisäksi vielä valehtelematta tosi hassut hyppelemiset välillä vähän sinne sun tänne lisäävät aina hankaluutta kestää kyydissä. Sillä voin siis kai perustella ton hassun istunnan selässä nyt ainakin tällä kertaa. :-D

Sain siis tosiaan Emmin ottamaan vähän kuvia kentän laidalle, mukaan tallille siis. Kiitokset siis sulle kaikista kuvista mitä tässä postauksessa nyt ikinä esiintyykään! Viikonloppuna suunnitelmissa hypätä esteitä, palaillaan niissä merkeissä myöhemmin, mä nimittäin painun  nyt taas rakkaan Netflixin ääreen loppuillaksi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti