perjantai 6. joulukuuta 2013

74. Kuulumisia taas


Moikka! Nyt vuorossa taas meidän kuulumisiamme tältä muutaman päivän ajalta. 
Olin siis kipeenä tiistaista torstaihin, jotenka sillo en luonnollisestikkaan päässyt käymään tallilla ollenkaan. Torstaina kyllä kävin juoksuttelemassa vähän Violaa kentällä, koska pohja oli yllättävän hyvä kun lunta oli satanut maahan reilusti ja se ei ollut ollenkaan liukas, jotenka huoletta pystyi tammakin irroittelemaan siinä.
Tänään vapaapäivä ja koko aamupäivä oltiin tallilla koko perheen voimin. Käytiin kävelemässä maastossa hyvän ilman takia ja kuvailtiin tälläisiä astetta jouluisempia kuvia (toisin omat ilmeet jotain niin kamalaa kaikissa!!) ja osa onnistui ihan hyvin. :) Itse kävin myös selässä hieman ratsastelemassa ja sanotaanko vaikka että Viola oli reipas, mutta ei kumminkaan aivan liian energiaa täynnä. Kumminkin kun mentiin hevosen kanssa vähän edellä niin Viola päätti säikähtää jotakin (varmaan tiellä kauempana mennyt joku auto...?) ja lähti kipittämään eteenpäin yllättäen ja itse kerkesin roikkumaan hetken kaulalla kunnes löysin itseni maasta makaamassa lumen seassa! Violahan painoi täyttä laukkaa tallia kohden ja lähdin sitten sen perässä tallille päin. Joku autokin pysähtyi matkalla siihen kysymään että; "oliko toi hevoses?" ja siinähän sitten selittelin että "joo oli, mutta kiire olis nyt mennä kattoo ettei mitään käynyt..:". Fiksuna likkana Viola oli laukannut koko matkan ihan tien reunassa ja tallin omistaja nappasi sen tarhoilta kiinni jossa oli kavereiden luona... Mitään pahempaa ei onneksi kummallekkaan käynyt niin säikähdyksellä selvittiin!



Illalla kävi sitten kengittäjä taas laittamassa hokkeja jalkaan. Viola on niin ihana kun sitä kengittää, sillä se meinaa joka ikinen kerta nukahtaa paikalleen! Tänäänkin haukotteli niin kovin ja oli otettu kaikesta huomiosta kun sen jaloille tehtiin jotakin... Ainakaan ei kengityksestä ole ongelmaa. Joka tapauksessa, huomenna kengittäjä tulee tekemään hommansa loppuun, sillä kengittäjä oli unohtanut takasiin kengät kotiinsa. Onneksi ne saadaan huomenna laitettua aika nopeasti päivällä jalkaan niin kaikki on kunnossa.
Ja huomenna taas lisää kuvia. ;)
(Muutamissa kuvissa lisäkseni oli pikkusiskoni Veera!)



2 kommenttia: