keskiviikko 4. joulukuuta 2013

71. Luukku 4 : JOULURUTIINIT

Joulukalenteri starttasi Sunnuntaita 1.12 ja jatkuu aina jouluaattoon asti vaihtelevin erikoispostauksin ja videopostauksin. Mulla on ainakin joka joulu toteutuvia erilaisia Jouluaattoon liittyviä niinsanottuja jokavuotisia rutiineita ja saatte nyt tutustua niihin tässä Joulukalenterin neljännessä luukussa erilaisin WeHeartIt:itstä oteutuin kuvin, enjoy! ;)



Jouluaamut otetaan aina rennosti, vaikka itse olen aina ensimmäisenä jalkeilla mahdollisimman aikaisin! Syödään hyvin, juodaan jotakin lämmintä ja kunhan vain ollaan. Yleensä olen olohuoneessa katselemassa telkkarista jotakin ohjelmia joita nyt aamulla tulee, usein Joulupukin kuumalinjaa jota pienestä pitäen olen tuijotellut mielelläni.



Päivän mittaan yritetään koko perhe bongata jokin kiva jouluelokuva jota voisi koko perheen voimin katsoa! Illalla ainakin minä olen vaikka yksinään vallannut toisen television ja illan katselen kaikkia näitä ihania elokuvia.




Jouluruoka syödään perheen kanssa aina illasta mahdollisimman paljon ja meillä kaikki ruuat valmistaa äiti ja mummo <3 !! Tätä ootan aina varmaan eniten joulussa, sillä ruokaa löytyy silloin laidasta laitaan ja kaikkea on pakko syödä siihen asti kunnes mikään ei tunnu enään menevän alas.


Joulukuusen koristelun hoitaa yleensä minä ja pikkusiskoni aina edellisenä iltana tai viimeistään aikaisin aamulla kun herätään. Laitetaan kuuseen aina mahdollisimman paljon erilaisia palloja, nauhoja yms ja yritetään saada siitä aina nätti ja omalainen, joka yleensä on onnistunutkin aina! Yksi parhaitsa hetkistä tämäkin.


Joulu ilman hevosia ei olisi yhtään mitään! Jouluisin käyn aina puolen päivän aikaan tai jossain siinä paikkeilla tervehtimässä heppoja; aikaisempina vuosina hoitohevosta ja tänä vuonna Violaa. On vaan niin ihanaa saada viettää heppakaverin kanssa yhteinen joulu <3 


Haudalla käydään muistamassa kuolleita lähisukulaisia, ystäviä ja muita. Käydään siellä pimeän tullessa viemässä kynttilät haudalle ja kunhan vain hetki kunnioitetaan kaikkia maailmasta poistuneita mahtavia ja rakkaita henkilöitä.


Sauna lämmitetään jouluna aina hieman aikaisemmin, eli sinne mennään ennen ruokaa peseytymään ja vain olemaan. Joulu on itseasiassa ainut päivä vuodessa jolloin itse käyn ylipäätänsä edes saunassa!


Joululahjojen avaaminen on aina illalla kun ollaan syöty ja käyty saunassa. Tää projekti on klassikko ja aina joulussa mukana ja on aina ihana saada kaikkia kivoja lahjoja kummeilta, perheenjäseniltä ja muilta!


pssst. oon myös miettinyt talveksi nyt uutta ulkoasua joka tulisi kestämään ja pitkään, koitan saada sen tehtyä tässä tämän kuun aikana! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti