sunnuntai 1. joulukuuta 2013

67. LUUKKU 1 : Lahjatoiveet


Joulukalenteri starttasi Sunnuntaita 1.12 ja jatkuu aina jouluaattoon asti vaihtelevin erikoispostauksin ja videopostauksin. Päätin aloittaa tämän vuoden joulukalenterin vedenvarmalla klassikolla; joululahjatoiveilla!




1. Haluan ihan välttämättä Violalle ainakin jossakin välissä Horze Toulouse -yleissatulahuovan ostaa ja päätin lisätä sen automaattisesti joululahja toiveet listaan! Tuo värikin olisi vielä niin täydellinen...
2. Pitkään olen himoinnut Taylor Swiftin Wonderstruck -hajuvettä, mutta vieläkään en sitä omista
3. Catching Fire soundtrack CD - todellakin haluan omistaa sen!!
4. Superman -huppari on taas niin ihana vaate mitä kelpais kyllä käyttää.
5. Nätti ja söpön värinen Horze Jeanette -otsapanta sopisi Violalle superhyvin!
6. Omistan niin tajuttoman vähän kaikkia kivoja kaulakoruja tai muitakaan koruja ylipäätänsä, jotenka jokin tälläinen kaulakoru olisi ihana lisä vaatteisiin niin arkeen kuin juhlaan.
7. Rahaa, rahaa, rahaa...
8. Uskokaa tai älkää, en omista lainkaan mustia pillifarkkuja jonka takia niin haluan ne omaan vaatekaappiin odottamaan käyttöä!


ps. Tähän loppuun lisään sen verran että joskus saattaa päivän aikana ilmestyä 2 postausta kalenterin ajan, sillä yritän päivitellä teille aina erikseen välillä ihan normaaleja kuulumispostauksia kalenterin rinnalla! :) Kuviakin saa nyt varmasti kun viikonloppuna pääsee valoisan aikaa tallille ratsastelemaan taas...

2 kommenttia:

  1. jeee teeet joulukalenterin !! ja miul on tolllane huppari ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo teen :D Ja haluisin nii tollasen hupparin!!

      Poista