lauantai 16. tammikuuta 2016

278. Pelto- ja kaverikuvia

Tänään oli taas vaihteeksi sen verran kylmä päivä, että päädyttiin menemään Violan ja Kertun kanssa pellolle kevyesti humputtelemaan ilman satulaa. Kauaakaan siellä ei tarennut olemaan (paitsi mä, the kylmän sietäjä) - ei edes kamera! Alkuun otetut, suurin osa kuvista katosi kuin tuhka tuleen, mutta kokeilen vielä kaivaa niitä jostakin muistikortin syövereistä jos vaikka onnistaisi... Tässä kuitenkin nyt muutamia kuvia mitä kortille vielä oli jäänyt kuvaussessiostamme :-)


Mitä tykkäsitte kuvista?

10 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, mäkin halaisin talviyhteiskuvia, musta ja Paulista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tälläset talvikuvat pakkasessa on aina niiiin ihania, mutta kuvaajat tuppaa olemaan asiasta usein eri mieltä syystä tai toisesta... :D Toivottavasti saat vielä niitä kuvia :-)

   Poista
 2. tosi nättejä kuvia <3 suosikkini on varmaan 4 tai viimenen

  VastaaPoista
 3. Vau! Nuo kaverikuvat erityisesti on todella hienoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja joo, munkin silmään noi onnistu aika hyvin :)

   Poista
 4. upea tämä blogisi ulkoasu!Ihania kuvia jälleen kerran, tykkään lukea blogiasi juuri upeiden kuvien takia:) Ihana tuo pieni poni! Kyseessä ilmeisesti Kerttu ja Jasmin? Pystyisitkö tekemään sellaista postausta että kuvaisit videon siten että siinä näkyisi kunnolla miten ratsastat alusta loppuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon kommentista <3 Joo, unohin tosiaa ilmeisesti mainita, että kuvissa on Jasmi ja Kerttu. Toki voin toteuttaa vastaavan videon heti kun saan jalkani vähän parempaan kuntoon ja pääsen tekemään kunnolla selästä käsin töitä! :)

   Poista