sunnuntai 20. syyskuuta 2015

237. Sunnuntai-iltainen irtojuoksutus


Heippa taas! Ihan ensimmäiseksi kiitos kaikille kysymyksiä kysymyspostaukseen laittaneille - yritän kuvailla vastausta ihan mahdollisimman nopeasti videon muodossa tänne julkaistavaksi. Muutamia päiviä luultavasti menee, pitää kattoa milloin mulla olisi aikaa se toteuttaa. Keskiviikkona mulla alkaa ensimmäinen koeviikko nimittäin! Mulla on vaan englannin, ruotsin, matikan tukikurssin ja bilsan kokeet tehtävänä, jotenka kielien puolesta ainakin helppo, mutta matikka ja bilsa... no, jätänpä suosiolla kommentoimatta :-D

Mitä meille kuuluu? Hyvää, itse asiassa ihan hyvää - tai kuka ottaa sen mitenkin. Viola on irroittanut itseltään toisesta takasesta kengän tässä joku päivä ja kengittäjää en ole vielä saanut käymään, jotenka tamma on päässyt sen puoleen aika helpolla. Kaiken lisäksi mä kävin keskiviikkona lääkärissä ottamassa kortisonipiikin jonka vuoksi en selkään oo voinut kiivetä ollenkaan vähään aikaan. Irtojuoksutus on ollut kova sana nyt kuluneena aikana!


Tänään kävin illasta irtojuoksuttamassa (yllätys, yllätys :D) Violaa kentällä ja otin kamerankin mukaan. No, eipä siinä kauheasti mitään rälläyksiäkään tullut vaan Viola ennemminkin hölkkäili ympäri kenttää mitä erikoisempia mutkia tehden. Ja tietenkin aina välillä oli myös tärkeetä tulla tarkastamaan että mammalla on varmasti kaikki ok kun kyykkii maassa ihmeellisen kameran takana ja huutelee siellä ohjeita... :D Pyörittiin kaiken kaikkiaan lähemmäs 1,5 tuntia kentällä Violan kanssa milloin tamma juosta puksutti menemään kentällä ja millo oltiin rapsuttelemassa toisiamme keskellä kenttää... aika monipuolisesti mitä mieleen koskaan saattoikaan vaan tupsahtaa.

Koska seuraavaa viikkoa pyhitän mahdollisimman paljon talleilun ohella kokeisiin lukemiselle, pakkasin jo tänään pikkusen tavaroita tallilla kasaan. En kehtaa millään jättää sitä siihen aamuun kun tarkoitus olisi muuttaa, mutta viikolla taas on vähän kiirettä kuten arvata saattaakin... Keskiviikosta eteenpäin seuraava viikko saattaa olla taas vähän hiljaisempi, mutta katsotaan jos kerkeen jotakin kuulumisia tulla tänne kirjottelemaan ja uutta ulkoasua suunnitella! Aktiivisemmin lupaan palaillatänne kuitenkin ihan viimeistään koeviikon jälkeen.

2 kommenttia: