maanantai 8. kesäkuuta 2015

215. Höpöttelyä ja informaatiota

Rakas ystäväni vamma on päättänyt jälleen alkaa agressiivisesti piinaamaan elämässä mukana ja Viola on mennyt ratsastaessa... noh, ei mitenkään kovin kehuttavasti, paitsi perjantaina kun sillä hypättiin ensimmäistä kertaa okseria! Mulle on nyt hankittu lentoliput kun suuntaan kaverin kanssa kokonaiseksi kuukaudeksi Espanjaan tän kuun viimeinen päivä ja heinäkuun lopussa on paluulento takaisin Suomeen. Violalla on onneksi oma hoitotiimi koko mun reissun ajan pitämässä siitä huolta ja lupailtu on, että kun palaan takaisin, mua vastassa on kunnon fitnesspolle ;-) saa nähdä käykö näin!

Espanjanmatkaan palaten niin, että voi olla, että blogi tulee pysymään kuukauden hiljaisena, ellei joku sitten halua tänne muutamaa postausta sieltä käsin kirjoitettuna? Voisin toki yrittää kehitellä erikoispostauksia ja muita mahdollisimman paljon luonnoksiin ennen lähtöä ja voisin sieltä käsin julkaista niitä, ettei sitten ihan hiljaiseksi jäätyisi koko blogi. Tää on vielä vähän auki, mitä keksin sitten. Luultavasti tulee kuukausi kera monen erikoisemman postauksen.


Jos mun törkeen kova rintakipu yhtään alkaa antamaan periksi, suuntaan alkuviikosta, luultavasti tiistaina hyppäämään Violalla taas pieniä esteitä. Kai se nyt on myönnettävä, että onnistuin saamaan jonkun kipinän hyppäämiseen jälleen viime kerran jälkeen vaikka edelleen jännittää joka ikinen kerta kun kipuun selkään tiedoistaen että pääsen hyppäämään taas. Viola nyt ainakin tykkää ihan hirveästi päästä loikkimaan esteiden yli: niin pienien kuin isojenkin. 

Muutamaa kuvauskeikkaakin pukkaa nyt lähipäivinä. Mun piti sunnuntainakin mennä kuvaamaan kaverin kisoja, mutta muutama muuttuja tulikin matkaan kun rintakipu ei millään meinannut helpottaa vaikka kuinka lääkkeitä yrittikin tunkea naamaan kuin tehtaan kone konsanaan. Nyt kuitenkin huomenna starttaa lääkärirumba, jospa helpotus odottaisi sitten?

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia, voisitko tehdä sillo tiistaina Mydayn? Ku ois kiva nähä koko sun päivä ja sitte niiku tietty Violan hyppyjä. Saatko kuvaajaa tiistaina? Ja tota Viola on kyl kehittyny hirmusesti parempaa suuntaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän saa kuvatuksi jonkinlaisen myday videon jos muistan kuvailla :-) ja toivottavasti tiistaiksi saisinkin kuvaajan, kiitos!

   Poista
 2. Mielenkiintoinen postaus ja tosi kivan näkönen lämppäri! Täytyypä jäädä seuraamaan teidän menoa! :)

  VastaaPoista