maanantai 12. tammikuuta 2015

195. Hepatonta elämääni

Mitä tallilla tulee juostua milloin missäkin vaatteissa, hiukset vetäistynä slimmiponnarille ja naama meikittömänä oon tallin ulkopuolella, ns. "siviilielämässä" aika erilainen persoonana ja muutenkin. Muutamassa blogissa oon nähnyt tälläisen postauksen ja niiden inspiroimana päätin itsekkin erikoispostauksen muodossa avata teille vähän hepatonta elämääni!
Varoitus! Luvassa kuvia ilman heppoja ja oikeastaan horse-free postaus!!
Jo tuossa alussa mainitsinkin jo olennaisen jutun - ulkonäköasian. Tallille pystyn menemään huoletta oikeastaankin ihan minkä näköisenä tahansa enkä juurikaan aina jaksa alkaa miettimään mitä päälle laittaa ja mitä ei, kuka siitä välittää? Tuttu porukka ja välillä kauraturvat ovat ainoat ketkä pärstän näkevät eikä niiltä ainakaan saa negatiivista kommenttia. Eri juttu on jos joku nyt varta vasten tulee mukaan kuvaamaan, silloin panostan myös omalla kohdalla vähän ulkonäköön kohteliaisuussyistä, samoin tunneilla ja muissa vastaavissa tilanteissa. Tulikin jo hyvin poikettua aiheesta, mutta muulla ajallani tykkään satunnaisesti panostaa omaan ulkonäkööni. En ehkä vedä hirveitä kerroksia meikkejä naamaan, mutta laitan yleensä vähintääkin kulmat. Pystyn lähtemään kouluun ja keskustaan melko alastomalla naamalla, mutta joinakin päivinä tulee vain fiilis jolloin mielellään panostaa vaatteisiin, hiuksiin ja meikkeihin.


Mitä sitten teen muuna aikana kun en ole koulussa tai tallilla? Oon laiska ihminen, ellen ihan tosi laiska. Useimmiten jäljelle jäänyt vapaa-aika meneekin kotona sängyllä makoillessa koneella, elokuvia ja tv-sarjoja katsoessa, lukiessa kirjoja ja musiikkia kuunnellessa. En sen kummemmin jaksa riekkua illat pitkät kavereiden kanssa ulkona vaikka siihen aukeaisikin mahdollisuus ja sosiaalinen kaikin puolin olen. Mahdollisimman paljon pyrin kuitenkin viettämään aikaa niiden kavereiden kanssa joita en näe tallilla saati koulussakaan, mutta nekin päivät kohdistuvat loppupeleissä useimmiten viikonlopuille. Oon myös ainakin välillä yrittänyt jollain tapaa urheilla vaikka sekin on taitanut rajoittua koirien satunnaiseen ulkoilutukseen...


Pääasiassa mä vietän vapaa-aikani ilman talleilua aika laiskasti ja vain olemalla, tietenkin yrittäen jaksaa välillä raahautua esimerkiksi keskustaan näkemään kavereita. Ja on sitä tullut huomatuksi myös se, että ainakin joidenkin kavereiden kanssa aika menee vain siinä että saatetaan makoilla olohuoneen lattialla katsomassa telkkaria koko ilta... Mutta kai sitä saa välillä ottaa vähän iisimminkin - sillä asenteella on hyvä elää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti