perjantai 2. tammikuuta 2015

191. Katsaus menneeseen vuoteen 2014

Meillä vuosi 2015 on nyt käynnistynyt lämpimillä (ei taas kiitos!!) keleillä ja vesisateilla, mutta siitä huolimatta lupaavasti. Tässä postauksessa olisi tarkoitus kuitenkin vielä palailla vuoteen 2014 ja muutamiin hetkiin jotka haluan nostaa postauksessa jollain saralla esille. Mitä onnistumisia koimme, mitä vastoinkäymisiä tuli vastaan - mitä alempana lukeekaan!


PARAS MUISTO KULUNEELTA VUODELTA = Luultavasti paras muisto menneeltä vuodelta 2014 olivat kaikki ne lukuisat maastot joita kävimme varsinkin kesällä, syksyllä ja talvella yksin ja hyvässä kaveriporukassa! Törmäiltiin mönkkäreihin ja mopoihin, äkäisiin- ja symppis- metsästäjiin, jännitettiin hirvien mahdollista kohtaamista, naurettiin ja annettiin mennä täysiä eteenpäin! Ja aina oli yhtä hauskaa, joka kerta!

KAUHEIN HETKI = Violalle tullut ähky! Sanat eivät riitä kuvaamaan sitä tunnetta kun odotettiin ikuisuudelta tuntunut aika eläinlääkäriä hevosta taluttaen ulkona, pimeässä ja kylmässä...

ONNISTUMINEN = Ehdottomasti ensimmäinen laukannosto sai onnistumisen tunteen ylimmilleen! Niin pitkään me sitä harjoiteltiin, harjoiteltiin ja harjoiteltiin; maastakäsin laukkaa vahvemmaksi ja käskyjä, liinassa ja selästä. Sitten se yksi kaunis kesäinen päivä onnistuttiin ja Viola nosti laukan kuten suunnitelmana olikin ja sitten se tajusi jutun! Muitakin onnistumisia oli paljon, todella paljon, mutta silti tämä jäi vain niin vahvasti mieleen.

EPÄONNISTUMINEN = Niitäkin oli monia onnistumisien vastapainoksi. "Parhaiten" mieleen taisi kuitenkin jäädä hyvin pahasti penkin alle mennyt estetreeni josta tulin alas todella epämukavasti jonka seurauksena sormeen tuli hiusmurtuma ja mitä kaikkea muuta...

"SE TUNNE" -HETKI = Se tunne, kun huomasi, miten suhde onkin muuttunut paremmaksi pienillä-suurilla teoilla.




MISSÄ TAVOITTEISSA TULI ONNISTUTTUA?
Laukannostot = wohoo, kuten aikaisemmin tuli mainittua - homma hoidossa!
Monipuolista liikuntaa = tässä tuli onneksi onnistuttua; esteitä, maastoilua, kouluratsastusta, uittoa, tunteja, maastakäsittelyä, pitkiä kävelylenkkejä, ilman satulaa menoa...
Paremman suhteen luonti = viimeistään kesän lopussa huomasin tämänkin onnistuneen! Viola kiinnittää muhun huomiota ihan eri tavalla mitä joskus, tökkii ja kunnioittaa ihan eri tavalla mitä reilu vuosi sitten ja luotto kasvanut välillämme ihan toisiin lukemiin!

TIIVISTELMÄ PÄÄTTYNEESTÄ VUODESTA = Aivan huikea vuosi hevostelun puolella. Sain paljon uusia kavereita, paljon uusia kokemuksia ja ihania hetkiä. Onnistumisia tuli kaikilla saroilla, mutta vastapainoksi myös asiaan kuuluvia vastoinkäymisiä.




Ja nyt vain yritetään saada tästä vuodesta vielä hienompi vuosi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti