torstai 23. kesäkuuta 2016

293. Vähän sitä sun tätä ja toiveiden aika!


Mikään ei meinaa nyt mennä nappiin! Yritin muokata teille tänne videota pitkästä, pitkästä, pitkästä aikaa, mutta ei siitä tullut hölkäsen pöläystä :-D Yritän muokata kaikki videoni Windows Movie Makerilla (rakkaus, moni osaneet samaistua?) mikä ei suostu mun kanssa ikinä yhteistyöhön. Ei sitten koskaan. Aina joku tuppaa menemään vikaan ja tänään se päätti olla lataamatta videoita. Okei, ei väkisin. Kerrankin kun vain olisi ollut inspiraatiota ja motivaatiota niin argh!

Mulle on nyt alkanut vähän kuviot selkenemään ja oon saanut kasattua vähän tapahtumaa miten saan blogia hereille. Oon toden teolla aloittanut nyt kuvaajien metsästämisen kauniista Lappeenrannasta ja ainakin muutama on lupaillut jo apuja. Kesäkuu Violalla on mennyt nyt ihan laitumella köllötellessä ja ollaan sitten käyty vain kävelemässä maastossa, mutta heinäkuussa aloitetaan sitten taas ratsastaminen kentälläkin kunnolla. Kaikki oma tekeminen kun keskittyi nyt kesäkuulle, joten Viola sai nyt ansaitut lomat heti alkuunsa! Kaiken kruunaa se, että sain todenäköisesti vihdoin kameran objektiivin ja muut ihan puhtaiksi, milloin kuvien ottaminen on mukavampaa kun säätämistä ei ole niin tajuttoman paljoa. 

Nyt kun säät alkaa näyttämään myös paremmille alkaa hommat toivottavasti sujumaan paremmin. Viimeistään heinäkuussa alkaa päivittely taas kunnolla sen mukaan mitä kuvaajia saan mukaan ja varmaan omia otoksiani esittelen täällä myös jonkin verran - keikkaa kun pukkaa ;-) 

Olisiko teillä toiveita postauksiin?
Videot, Q&A, kuvapostaukset, mielipiteet... otan kaikki toiveet vastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti