tiistai 14. kesäkuuta 2016

292. Lomalla lompsis

Meistä ei ole kuulunut taas vähään aikaan yhtikäs mitään, mutta eipä tässä ole mitään sanomisen arvoista päässyt tapahtumaan. Itselläni koulussa näin lukukauden loppuun tuntui pakkautuneen kaikki mahdollinen tekeminen, joihin luonnollisesti kului aikaa ja paljon. Helppoe koeviikko neljällä kokeella, mutta tekemistä oli senkin edestä. Mulla taitaa edelleen olla palauttamatta yksi englannin kotiaine opettajalle.... Hommaa siis riittää edelleen, vaikka lomalla ollaankin jo!

Asiasta kukkaruukkuun - ainakin melkein - jos mennään, Violalla meneepi jälleen hyvin. Aina sama juttu, mutta fatka mikä fakta. Tyttönen pääsi muutama viikko sitten laitumelle pienessä laumassa. Tarkkaa määrää en porukassa muista, mutta olisiko kuusi tai seitsemän kaveria. Kaikki ovat näyttäneet myös tulleen hyvin toimeen eikä kengätkään ole lennelleet vaikka keskiviikkona olikin kengitys. Hyvin kestäneet töppöset jalassa! Molemmissa etusissa Violalla on melko suuret mustelmat kavioissa. Tuumailtiin kengittäjän kanssa jonkin aikaa mistähän mahtanut moiset tulla. Luultavasti laitumella riekkuessa tai maastossa astunut kiven päälle - molemmilla jaloillaan, kyllä. Ei ne kuitenkaan kipeät ole, joten no problem!

Jaksoin myös vihdoin rakennella vähän uutta ulkoasua joka toivottavasti on vähän kesäisempi. Ainakin antaa ihan hirveästi motivaatiota postailla! Lyhyen Helsingin reissuni jälkeen voisin ottaa asiaksi saada kuvaajan mukaan tallille, jotta tänne saisi taas päiviteltyä jotain. Surkeasta postaustahdista huolimatta on ihan super hienoa nähdä, että ootte pysyneet ruudun takana edelleen seurailemassa mun blogia - iso kiitos kaikille 


2 kommenttia: