maanantai 16. marraskuuta 2015

249. Fiiliksiä maan ja taivaan väliltä

Moikka! Marraskuuta eletään edelleen ja huomaahan sen jo typeräkin; päivänvalon aikaan tuskin kerkeää mitään tekemään muuta kuin istumaan luokassa tuijottelemassa ikkunasta ulos jos hyvällä tuurilla paistaa aurinko tai on edes ikkunan vieressä istumassa tunnilla. Näinpä - sekin kun tuntuu kaipaavan nykyisin nopeutta keretä sinne istumaan, koska pistorasiat ovat kovaa huutoa kun koulupäivä kestää aamu kahdeksasta neljään.

Tallillakin oon pääasiassa käynyt nyt iltaisin ja mitä nyt viikonloppuna mahdollisimman ajoissa aamulla ja sen tosiaan huomaa, sillä oon ihan väsynyt koko ajan! Kirottu unirytmi, palaisi nyt vain ennalleen ennen joululomaa kiitos. Tosiaan sitten siihen pääasiaan; postaustahti on taas todella suuri (sarkasmi) ja aktiivinen bloggaaja ilmottautuukin täällä taas teille pitkästä aikaan. Kaiketi postauksien vähenemiseen on olemassa kaksi syytä. Ensinäkin pimeän aikaan tallille meneminen tarkoittaa melkein automaattisesti sitä, että tunnetusti tumman hevosen kanssa kuvien saaminen menee lähes mahdottomaksi. Monelle varmaan tuttu juttu? Joka syksy ja talvi, aivan joka ikinen kerta sama tarina! Tulisi nyt edes sitä lunta niin vähän saisi valoa näihin ankeisiin päiviin...
Tämä kuuluisha "the kakkosongelma" on sitten tämä iki-ihana rinta/kylki/rintalasta -vammani. No, kuten arvata saattaa, se on päättänyt taas herätä henkiin ja laittaa mun arjen ihan uuteen järjestykseen. Olin edellisellä viikolla kaksi päivää pois koulusta kovien kipujen takia (hyvin näin viikko ennen koeviikkoa!!) ja Violankin kanssa oon käynyt vaan pitkillä kävelylenkeillä sen myötä. No, onneksi ratsastukseen heruu apua ihan hyviltä tahdoilta ;-)


Koska halusin päästä kuitenkin postailemaan tänne ettei blogi aivan pystyyn kuukahda, päätin täyttää tämän postauksen kuvilla mitä kännykän perukoilta koneelle jaksoinkaan kaivaa. Parempi sekin kuin ei mitään, eikö vain? Kuvien skaala on ainakin aika laaja, jotenka näiden kautta pääsee myös kurkkaamaan muutenkin mun ei-niin-kovin mielenkiintoiseen elämääni ainakin jossakin määrin - liittyi se sitten heppailuun tai ei. Tosin okei, mielummin kirjotan tätä blogia aina kun omasta mielestä hyvältä tuntuu, sillä missään nimessä en halua tästä pakkopullaa itselleni. Mielummin kerralla harvoin muutama hyvä postaus kuin usein typeriä postauksia jotka on pakoittamalla kirjoittanut kovassa kiireessä.

Mulla alkaa nyt perjantaina taas koeviikko joka on vaihteeksi edellistä raskaampi. Mitä mä laskin, että olisikohan mulla ollut kuusi vai seitsemän koetta. Espanjaa, Ruotsia, Englantia, äidinkieltä, matikkaa, psykologiaa ja uskontoa. Espanjan koe tosin ei edes koeviikolle mahdu, jotenka se tehdään jo torstaina. Vähän pistää jännittämään etenkin nuo reaaliaineet, nimittäin esseevastausten kirjoittaminen osottautui bilsan ykköskurssin kokeessa jo melko hankalasi, vaikka rehellisesti sanottuna luulin sitä huomattavasti helpommaksi asiaksi. No, olisihan se ollut yksinkertaisena liian helppoa, tietenkin.


Lauantaina meillä on nyt taas vaihteeksi edessä muutto, tosin tällä kertaa mä perheineni ollaan muuttamassa tästä varsin ihanasta keskusta-asunnosta muualle omakotitaloon. No, siinä meneekin varmaan koko päivä taas vaihteeksi tavaroita roudatessa paikasta toiseen ja koirien perään katsoessa. Tällekkin viikolle tosin saan Violan liikuttamisessa apua ihanasti Jasmilta ja muilta, jotenka iso kiitos heille jo etukäteen mun auttamisesta tosi kovin :-)<3 Itse käyn varmaan joku päivä ainakin ratsatsamassa vaikka käyntimaaston ihan kunnolla ajan kanssa, ainakin koeviikolla sitten kun jonkun kokeen jälkeen tarvitsee lepuuttaa niin kovin työskenteleviä, ihania aivonystyröitä!!

Ajattelin nyt kuvailla teille tässä vielä jossain vaiheessa MyWeekend -videon, millaista en ainakaan aikaisemmin koskaan ookkaan kuvannut. Jos sitä ei onnistu kuvaamaan, niin ainakin Mydayn lupaan ehdottomasti julkaista, nimittäin videoita en oo saanut aikaiseksi kuvattua pitkään, pitkään aikaan! Ja katsoo nyt milloin saan klikattua tuota "julkaise" -nappia mun vastauspostaukseen johon oon siis vastaillut kysymyksiin joita sain kauan, kauan aikaa sitten julkaisemaani kysymyspostaukseen :D Tuokin kun on virunut tuolla jo päiväkaudet...

Oho, tulipas nyt sitten tekstiä ja ajatuksia purettua ihan viikon edestä, hupsis :D Palaillaan taas mahdollisimman pian, moikka!

2 kommenttia:

  1. Hei onnee muuttoo! :D Ja tosi kiva kun saat apua Violan hoitamisessa :) ja tsempit kokeisiin :)

    VastaaPoista