tiistai 28. heinäkuuta 2015

218. Loma & hiljaisuus ohi

Nää oli meidän fiilikset ku mamma pitkästä aikaa selässä :-D

Moikka! Nyt oon palannut maanantaina takaisin Suomeen kuukauden oltuani Espanjassa kaverin kanssa. Violaa kävi sen aikana liikuttamassa Jasmi ja yksi toinen henkilö, kiitos heille kovasti avusta tamman kanssa :-) Tän kuukauden aikana tuli myös hyvin pidettyä ihan oikeasti kunnon loma bloggaamisen kanssa: en lukenut blogeja, en avannut bloggeria en bloggaillut ollenkaan. Nyt mulle iski sitten ihan totaalinen motivaatio jälleen panostaa tänne kirjotteluun ja kuvien napsimiseen vielä enemmän, jotenka tulevaisuudessa lupailen enemmän postauksia ainakin koulujen alkuun saakka.

Eilen (maanantaina) kävin iltapäivällä tallilla ratsastamassa Violan kentällä ja kokeilemassa ihan missä kunnossa heppa oli mun lomailun jälkeen. Ihme ja kumma tyttö ei ollut vetänyt hernettä nenään siitä että olin feidannut sen kuukauden ajaksi, sillä välillä se on ottanut pahasti itseensä sen kun oon ollut viikon poissa tallilta kipeenä... tamma mikä tamma! Tuntu muuten ihan sika kivalle päästä taas ratsastamaan kun niin pitkään olin poissa tallilta ja parasta oli ehdottomasti päästä halailemaan Violaa ihan kunnolla pitkästä pitkästä aikaa <3


Ihan alun perin meillä oli tänään tarkotus mennä uittamaan Violaa tossa tallin lähellä olevalla uittopaikalla, mutta laiskuus iski ja jäin ratsastamaan kentälle- se selittäneet varsin surkean varustuksen... :D Olin muuten melkein koko ajan fleece päällä collarit jalassa ihan vaan sen takia, että täällä on niiiin kylmä verrattuna sinne Espanjaan, hrr. No mutta ratsastukseen palaten, mulla oli vielä tänään hommaa siinä että natsasin miten Violaa jälleen ratsastettiinkaan. Oman aikansa se vei, mutta loppua kohden meillä alkoi yhteistyö pelittämään jälleen.

Omalla kohdalla huomasin ongelman, nimittäin epävakaa (voikoha näin kirjottaa?:D) jalka. Heiluu, heiluu, heiluu. En saa Violaa sen takia ratsastettua kunnolla oikeaan muottiin, sillä varsinkin ravissa kun kevennän en saa passiivista pohjetuntumaan pysymään yllä. Tää on seuraava juttu mitä alan tosissani treenaamaan kaikin mahdollisin tavoin.


Loppuviikolle mulla on suunnitelmat vielä kutakuinkin auki, mutta jotain on jo mielessäkin... Postauksia varmaan saan julkaistua aina sen mukaan mitä kuvaajaa saan raahattua mukaan ja oon myös videpostauksen kuvaamista suunnitellut (toinen kerta jos onnistuisi :DD) edellisen mentyä tosi pahasti pieleen äänien takia. Yksi ratsastuspostaus ainakin tulossa torstailta, ciao!

2 kommenttia:

  1. Kivaa, että blogi taas herännyt "henkiin". Tosi kivoja kuvia ja kva postaus:)

    VastaaPoista