lauantai 16. toukokuuta 2015

207. Tänne tultiin hyppäämään

Vihdoin palailen taas täälläkin puolella! Oon tosiaan kaks viikkoa ollut kipeenä ja nyt takana ollut puheettomia päiviä reilusti, sillä koko viikon mun ääni on ollut joko kokonaan poissa tai tosi, tosi matala. Tänään kuitenkin lähdin käymään mun kaverin Jasmin kanssa tallilla, joka sai kunnian kokeilla esteiden hyppäämistä Violan kanssa. Mä itse en kovinkaan innostunut ajatuksesta musta selässä hyppäämässä syynä se, että oon vimeeksi hypännyt kunnolla varmaankin kesänä 2012. Jasmi valmentautuu esteillä, jotenka koin aika hyväks ideaks heittää sen sinne selkää kokeilemaan onneaan... :D

Vältyttiin pelätyltä katastrofilta ja Viola liikui todella upeasti koko ajan! Ensimmäiseksi pieni ristikko meni lähinnä vain kauhistuneella kaahailulla ylitse, mutta varmaan jo neljännen kerran aikana Viola äkkäsi hypätä yli. Heppahan syttyi ihan täysin ja silmät onnesta loistaen hyppelehti esteitä yli kuin vanha tekijä ja myös laukat nousi esteiden jälkeen upeasti!

Kyseessä oli itse asiassa vuoden ensimmäiset hyppelyt, jotenka aika lupaavasti lähti tää käyntiin! Saatte nyt tälläsen kuvaspämmin kaiken kukkuraksi, sillä enpä osaa tässä muutakaan sanoa kuin että pakahdun ylpeydestä ;)


8 kommenttia:

 1. ei vitsi miten hieno viola on!! ja ihana toi vika kuva xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tänää ihan superhieno!! Ja haha, aika tarmokasta toi hyppäämine välillä oli :D

   Poista
 2. Voi kun toinen on ollut innoissaan! :D ihanat noi sen etujalat ravikuvissa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se nyt tykästy ihan hirveesti toho kun tajus neljännellä kerralla mistä oli kyse! :D

   Poista
 3. Oho, onpa makeen näkönen noissa sileen kuvissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä tänään näytti toooosi hyvältä, kiitämme! :)

   Poista
 4. löysin blogisi kun selailin netissä. tykkään. et taida itse ratsastaa tässä? Mutta hieno hevonen! En olekkaan noin kivaa lämppäriä nähnyt, onko tuo joku ratsuttaja vantaalta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iso kiitos! Ja joo, kuten tekstissä vähän huonosti mainitsin, mun kaveri Jasmi ratsastaa noissa kuvissa, en mä :)

   Poista