perjantai 5. syyskuuta 2014

174. Kukkahattutädin matkassa

Omaa tylsyyttäni päätin kirjoitella tälläsen pienen "analyysin" tai juttua meidän heppailijoiden rakkaista kukkahattutädeistä jotka siis ajattelevat meidän parastamme. Älkää ottako tosissanne, kyseessähän oli vain täydessä tylsyydessä kirjoitettu pätkä. ;) Huomenna saatte taas postausta Marikan tunnista ja uutta materiaalia jos kuvaajan saan mukaan!

KUKKAHATTUTÄDIN ELÄMÄÄ OMAN MURUN KANSSA
Kukkahattutäti on usein osaamattomampi ja höperö ratsastaja - usein siis naispuolinen tapaus (okei, jossakin tapauksissa myös miehiä esiintyy, eli tutummin kukkahattusetiä!). Joka asiasta löytyy aina jotain korjattavaa ja kentän laidalla juoruilu muiden "lajitovereiden" kanssa on ihan hauskaa hommaa. Hevosten pelastaminen on se juttu number one, eikä siedetä katsoa yhtään eläinrääkkäystä johon siis lukeutuvat kuolaimet, sivuohjat ja erityisesti kannukset.


Ruokaa syötetään sadoista purkeista ja mukana on kaikkea mahdollisimman luomua ja muutenkin tarpeellista hevosen hyvälle voinnille. Ratsastaessa taas on pumpuliselle hevoselle hankittuna rungoton satula ettei varmastikkaan selkään satu ja kuolaimet ovat täysin vieras käsite, sillä voihan hevonen vaikka suuttua pienestä tuntumasta suuhun. Pihalle laitetaan niinkin paksu takki päälle kuin suinkin mahdollista ettei pienelle murulle varmastikkaan pääse tulemaan vilu.

Kukkahattutäti löytyy usein siis myös kentän laidalta tsiigailemassa lajitovereidensa kanssa muiden menoa. Onko toi huopa nyt oikeasti ihan varmasti kohdillaan? Ai että tolla on ihan hirmusesti rautaakin suussa! Toi ratsastaja on ihan varmasti liian pitkä tolle hepalle, ehkä jopa kaksi milliäkin?! Ehkä pitää mennä ht. - nettiin kertomaan tästä kaikesta...

Toisinaan, mitä me tekisimmekään ilman näitä hevosmaailmaa selvästikkin järjestyksessä pitäviä kukkahattutätejä?

2 kommenttia:

  1. Mä kyllä pidän sun blogista, mutta välillä alkaa vähän häiritsemään kuinka otat selvästi ideoita, lähes matkit tunnettuja hevosblogeja. Tämäkin postaus muistuttaa huolestuttavasti Aadan (aadanhevoselamaa.blogspot.fi) tekemiä postauksia (ks. unelmien hevosenomistaja yms.)..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo millään tapaa tarkotus et matkisin ketää, ei tosiaa! Tätä kirjotin myös ihan huvin vuoks (näitä tän tyyppisiä juttuja on tosi monissa blogeissa!) eikä mulla kyl oo ollu tarkotus ketään matkia.

      Poista