keskiviikko 3. syyskuuta 2014

173. Niin kiva talli-ilta!


Ei siis voi muuta sanoa kuin että tää ilta tallilla oli ihan huippu! Mulle jäi tästä illasta kaiken kaikkiaan monien eri asioiden suhteen tosi hyvä fiilis ja tää sai mun motivaatiota tallilla pyörimiseen nähden lisääntymään vielä enemmän ja enemmän ja enemmän. Oli aivan ihanan lämmin päivä nyt näiden syysilmojen jälkeen ja olikin tosi kivaa vaihtelua ja se ehkä oli osasyy miksi viihdyin tallilla pidempää. Seura ei kyllä jäänyt hyvän sään rinnalla täysin kakkoseksi!

Alkuun siis lähdin ihan ajoissa tallille kamera kerrankin mukana ja lähdin kuvaamaan siis mun kaverin Jasmin estetuntia. Sieltä tuli illan ensimmäinen onnistuminen; ainakin osa kuvista onnistui ihan tosi hyvin ja mielytti omaa silmääni. No, sen jälkeen sainkin sitten lisää "tilauksia", eli lisää kuvauskeikkoja mulla on tiedossa vaikka millä mitalla ihan vähän ajan sisään! Tosi kivahan se vaan on varsinkin kun oma kuvausinto syttyi taas.


Siinä välissä oli taas heti sitten yksi tunti ja rauhassa aloin Even ja Jasmin kanssa laittelemaan Violaa kuntoon. Mulle tuli ihan superkivana positiivisena ylltyksenä miten kivasti Viola liikkukaan tänään! Tein ihan vain perus kaksikkoa ja vähän ympyröitä jonka jälkeen laukkoja molempiin suuntiin - monien kannustavien kommenttejen jälkeen nostotkin onnistuivat tosi hyvin! Porukkaa oli laidalla katsomassa aika paljon ja kaikkien suusta kuuluikin vaan positiivista kommenttia menosta. Ihana kuulla tollasta, tuli niin hyvä mieli. :)


Kun kerran ratsastus sujui kaikkineen tosi hyvin niin otettiin sitten hieman loppuraveja. Päätettiin vielä juoksutella Violaa pieni hetki kentällä vapaana ja muutamat laukkaympyrät se jaksoikin molempiin suuntiin mennä jonka jälkeen lähti rauhallista ravia ravailemaan ja tulikin ihan mun tykö kun alkoi energia loppumaan. Ihanahan se vaan oli! 

Ja kiitokset kuvista kuuluu siis Evelle joka vaikeuksista huolimatta oli polttiaisten syötävänä kameran kanssa kuvaamassa, iso kiitos. <3

2 kommenttia:

  1. Vau,Viola näyttää nykyään tosi kivalle :) Ootte hyvä pari ja oot tehny tosi hyvää työtä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, kiitos iha hirveesti tästä kommentista <3 !

      Poista