torstai 14. joulukuuta 2017

336. Paljon on tapahtunut


No mutta hellurei ja hellät tunteet! Kuukausia kulunut sinne sun tänne enemmän ja vähemmän kiireisenä. Oon saanut ekat kirjotukset alta pois vaikka uskonto menikin omasta mielestäni aika penkin alle kun YTL:tä koe tuli takaisin arvosanalla C. Anyways, töitä on kanssa riittänyt ja koulua sen ohella, vamman kanssa tappelua ja totta kai myös hevostelua!

Suurin muutos kuluneiden kuukausien aikana on muuttomme pienemmälle yksityistallille.  Hirveän paljon en muuttamisen syitä sun muita ala avaamaan, mutta oon itse ehdottomasti pikkutallien ihmisiä! Muutimme jo joulukuun alussa ja kahden viikon sisään Viola on tuntunut viihtyneen mielettömän hyvin uudessa kodissaan. Sen seurana on kaksi ponia ja suomenhevonen - oikea tyttöliiga! Voisin kirjoitella myöhemmin vuodenvaihteessa ajatuksia jälleen siitä, miten uusi talli on muuttanut Violan käytöstä edelliseen verrattuna. Ainakin viime postaus samalla teemalla oli saavuttanut suosion lukijoiden keskuudessa. Tähän mennessä oon havainnut pelkkää positiivista muutosta.

Mitä enemmän koulujuttuja kasautuu harteelle (juhuuu kevään kirjoitukset!) sitä enemmän iskee intoa kirjoitella blogiin. Välillä nuo pidemmät tauot vaan on paikallaan, ettei koko hommasta tule silkkaa pakkopullaa! Palaillaan taas tarkempien kuulumisten ja muiden merkeissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti