sunnuntai 11. syyskuuta 2016

305. Moikkelismoi!


Pitkästä, pitkästä aikaa mulla on aikaa tulla kirjoittelemaan tänne! Koulu heti alkuunsa vaatikin veronsa ja oon kirjaimellisesti viimeiset kolme viikkoa ollut melkein koko ajan kirjoissa kiinni, yrittämässä opiskella asioita parhaani mukaan. Aikaa ei yksinkertaisesti ollut jäänyt bloggerin avaamiseen, vaikka koneella olisi tullut istuttua: sekin aika on tosin tuntunut menneen koulujuttuihin ja joskus puolikuolleena Netflixin tuijottamiseen. Terapeuttista hommaa ja silleen...

Koska oon tunnetusti pahemman luokan kävelevä katastrofi, voisin osasyyksi epäaktiivisuuteen syyttää omaa rakasta pääkoppaani. Pyykkejä laittaessa löin pääni muutama viikko sitten kaappiin ja siitä seurasi napakka aivotärähdys. Näkö alkoi myös reistailemaan ja aina koulupäivän jälkeen makasin kotona järjettömässä päänsäryssä. Päänsäryn takia jouduin - ja joudun yhä - tekemään 30 kertaa normaalia enemmän töitä koulujuttujen lukemisen kanssa (7 kurssia, aika napakka tahti...), siitä seuraa stressiä koulun kanssa, stressin takia nukun yöt tosi srkeasti heräilemisen takia, siitä seuraa lisää päänsärkyä... Kävin kuitenkin näöntarkastuksessa, hajataittoa löyty ja lasit tulossa hope so ensi viikon aikana!

Viola voi hyvin, ollaan maastoiltu ja se on saanut muutaman uuden kaverin :-) Tyttönen viihtyy edelleen pihalla ympäri vuorokauden kun säät suinkin antavat periksi. Ei mitään suurempaa mainittavaa - kaikki yhtä hyvin mitä ennenkin!

Ehkä aktivoidun taas hieman, nyt kun "suurimmat ongelmat" on taas hoidettu pois alta ja koulun kanssakin tulee vähän helpottamaan. Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti