sunnuntai 1. tammikuuta 2017

309. Määrittelemätön tauko

No joo, uskon että moni (tai he, ketkä blogia ikinä seuraavatkaan) ovat jo huomanneet, että mulla tää kirjottelu on lipsunut ihan olemattomiin viimeisen puolen vuoden sisään. Ajattelin nyt ihan virallisesti tulla kirjoittamaan sen, että jätän blogin toistaiseksi määrittelemättömälle tauolle. Mulla on pitkin syksyä oma fyysinen kunto pitänyt pois tallilta ja näin ollen ei senkään puoleen ole hirveästi ollut kirjotettavaa. Kuvaajia en yksinkertaisesti saa mitenkään talille mukaan ja näin materiaalikin hipoo nollaa aivan jatkuvasti. Puhumattakaan sitten siitä, miten tallille pääsen vaan pimeellä: niin riippuvainen oon vielä kyydeistäkin.

Uskon silti vakaasti, että tähän on tulossa muutos ja yritän palata takaisin aktiivisesti asap. Täytän reilun kahden viikon päästä 18, yritän päästä inssin läpi, jotta saisin sitten ajokortin. Tallille liikkuminen helpottuisi ja luultavasti saisin paremmin kavereitakin mukaan tallille, kun voisin itse helpommin kuskailla. Jos löytyisi vapaaehtoisia.... :D

Yritän kuitenkin palata kevään mittaan takaisin. Siihen saakka keräilen motivaatiota, kasailen ideoita, parantelen itseni, hankin kuvaajia mukaan ja palaan takaisin entistä ehompana!

Siihen asti, näkemiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti