keskiviikko 9. marraskuuta 2016

307. Hierojan käsittelyssäEn tiedä miten kauan oon hokenut sitä, että Violalle olis aika saada hieroja-aika. Alle viikko sitten heppa sai sen viimeinkin ja tänään aika vauhdilla suoraan koulusta pyöräilin mun pikkusiskon ylipienellä pyörällä lumihangessa tallille... ei siitä sen enempää!

Joka tapauksessa hieroja tuli ja hieroi Violan reilussa tunnissa. Ihme ja kumma ei tainnut olla suurempia jumeja vaikka niin epäilinkin, mutta pienimmätkin kuitenkin onneksi löytyi. Sanoin jo heti alkuun siitä, että mun ja muutaman muun Violalla ratsastaneen mielestä tamman vasen kylki on kauttaaltaan ollut aika jäykkä, mikä luultavasti on vaikuttanut myös etenkin vasemman kierroksen laukkaan. Selästä tuli hieman kommenttia siitä, että se jotenkin taittaa/kääntyy (?) hieman ristiin, mikä voisi olla johtuva jostakin kaatumisesta. En muistanu tosin muita kaatumisepisodeja kuin kolme vuotta sitten käyneen liukastumisen maastossa ja yhden toisen tapauksen kentällä, kun Viola laukassa säikähti toista hevosta ja kompastui. Ehkä lähtöisin jommasta kummasta tapahtumasta?

Eilen eläinlääkäri kävi - Violan vuokraajan haettuaan tallilta - katsomassa silmää vajaan viikon tippakuurin jälkeen. Se oli jo nyt vaikuttanut paremmalta, joten sormet ristissä toivotaan silmän olevan taas hyvä kolmen viikon kuluttua! Huomenna Violalle on luvassa kävelypäivä ja loppuviikosta pääsen kokeilemaan selkään, oliko tämänpäiväisellä hieronnalla minkälaisia vaikutuksia havaittavissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti