keskiviikko 4. toukokuuta 2016

290. Mun tallipäivä kuvina

Heippa taas! Bloggauskärpänen tuli näiden hyvien ilmojen takia vihdoin mun luokse kylään, joten tänään otin ihan asiakseni kuvailla kännykällä kuvia tallilta joista saisin muodostettua postauksen mun aika normaalista tallipäivästä teille tänne. Nyt lyhyen loman (neljä päivää vapaata, wohoo!!) aikana mun pitäisi saada myös kuvaajaa tallille ja saisi taas vähän uutta kuvamateriaaliakin :-) Hyvien ilmojen kanssa saa varmasti porukkaa helpommin mukaan. Itse asiassa kirjoittelen tätä postausta itse juuri nyt ulkona - tää lämmin ilma on vaan niin mun juttu! Anyways, pidemmittä puheitta postaukseen:


Tulin tallille kolmelta iskän kyydillä, eli oikeastaankin aikalailla heti koulun jälkeen.


Ensimmäisenä menin sisälle talliin ja hain kamat karsinan eteen kuten normaalistikin oikeastaan aina


Lähdin hakemaan tarhassa auringonpaisteesta nauttineen Violan sisälle, tosin taisi se olla tyytyväinen päästessä myös hieman viileämpään. Aurinko todellakin on paahtanut nyt kovin!


Piti vähän päästä taas silti maistelemaan vihreetä tarhan vieressä!


Sitten seurasi - kuten normaalisti - superpuunaus. Ihana kun Viola on vaihtanut itselleen nyt tosi hyvän näköisen kesäkarvan... ai että kun se on niin nätti ton karvan kanssa, oikein ikävä oli <3


Yrmyjyrmy näyttää aina niin innostuneelle kun saa varusteet niskaansa.... :D En tiedä että eikö se oikeasti tajua, että varusteet tarkoittaa ratsastusta mikä on Violan mielestä varsin mukavaa? Okei, helpompi selitys: tamma


Alkukäynnit käveltiin yksi lenkki ihan kumpikin pitkästä aikaa


Lopulta kuitenkin puolessa tunnissa ennätettiin kentälle kävelemään vielä pari kierrosta kenttää ympäri


Vajaa tuntia myöhemmin käveltiin sama lenkki vielä maastakäsin loppukäynneiksi kentällä otettujen lisäksi


Loppuharjausten jälkeen ennen tarhaan menemistä sai Viola taas maistella vähän vihreää


Vähän ennen viittä pääsin lähtemään tyytyväisin mielin takaisin kotiin!


Ja nyt jatkan tän ulkoasun suunnittelemista jonka saan toivottavasti julki viikon loppuun mennessä. Editoin vähän myös videoita ja kirjoittelen muutamia postauksia luonnoksiksi varastoon pahan päivän varalle. Hommaa riittää, mutta tää ilma motivoi mua niin paljon, palaillaan taas! 

2 kommenttia: