tiistai 30. joulukuuta 2014

189. Hepan hammaslääkäri

Moikkamoi! Näin ennen joulua ollaan menty ihan samalla ja aina niin tylsällä kaavalla eteenpäin etten sitten ole tullut kirjoittelemaan postauksia tänne. Toinen syy lieneen se etten ole taaskaan saanut kuvaajaa mukaan tallille sinne pakkaseen edes hetkeksikään aikaa, lukuunottamatta jouluaattoa milloin kävin siskon kanssa maastossa ratsastelemassa vähäsen käyntiä. Toisin silloinkaan Veera ei montaa kuvaa tarennut ottaa, mitä nyt välillä näitä kuvia nappaili kävelemisen mukana kun itse oli selästä tullut alas. Violalle kuuluu siis hyvää, vietettiin kai molemmat hauska joulu ja nyt palaillaan taas arkeen. Nyt on luvattu leudompia ilmoja, joten jos sitä kuviakin saisi sitten vaihteeksi ratsasteluista!Kuten otsikosta saattoikin jo päätellä oli Violalla tänään taas raspaus joka viimeeksi oli vajaa vuosi sitten. Mä ite jännitin ihan hirmusesti Violan puolesta, sillä useimmiten se ei anna edes kunnolla koskea päähän - tai oikeeastaan se vaan ei tykkää siitä ollenkaan. Siinä odotellessa raspausvuoroa lähemmäs kaksi tuntia kerkesin kelata kaikki mahdolliset mielikuvat miten tamma reagoisi siihen kun vieras ihminen tulee ja tunkee suuhun viiloista lähtien kaikkea. Viola kun nyt sattuu valehtelematta vaan olemaan sellainen dramaqueen. Ainakin se luulee välillä niin, vähän turhan paljon.

Melkeihä siinä silmät tippu päästä kun Viola käyttäyty kuin enkeli konsanaan. Sehän seiso koko toimenpiteen paikallaan ja suurin piirtein hymyili raspaajan hoitaessa hampaita ja Viola hehkui onnea ollessaan siinä huomion kohteena. No, turhaan mä siinä mitää edes jännitin kun sen verran hyvin käyttäyty koko ajan ja nopeasti hampaat olikin kunnossa.

Pääasiassa Viola sai suuret kehut siististä ja hyvässä kunnossa olevasta suusta jollaista tämä raspaaja ei ollut pitkään aikaan lämpösellä nähnyt. Muutamia piikkejä oli alhaalla sekä ylhäällä ja yhdessä hampaassa oli pientä kulumaa. Ne kuitenkin saatiin kaikki korjattua helposti ja nyt on suu kunnossa - vuoden päästä sitten taas uusiksi!


Nyt yritän saada kuvanmuokkausohjelman yhteistyöhön jos vihdoin ja viimein uutta banneria saisin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti